Хто отримуватиме у новому семестрі: факультети оприлюднили рейтингові списки

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Хто отримуватиме у новому семестрі: факультети оприлюднили рейтингові списки

У вівторок, 29 червня, відбулося засідання стипендіальної комісії університету. Напередодні зібрання декани факультетів підготували відповідні подання для призначення стипендії здобувачам вищої освіти денної форми навчання освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» відповідно до рейтингових відомостей.

На засіданні було розглянуто рейтинги успішності, які складено на підставі об’єктивних та прозорих характеристик, прямих вимірів навчальних досягнень здобувачів вищої освіти з кожної навчальної дисципліни, до якого включаються всі студенти, які навчаються на певному факультеті за денною формою навчання за відповідним курсом та спеціальністю (напрямом підготовки).

При підготовці подання стипендіальна комісія виходила з визначеного Вченою радою університету ліміту стипендіатів з урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення у розмірі 45% загальної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням на певному факультеті, курсі за певною спеціальністю (напрямом підготовки). 3% відведено на ліміт відмінників.   Розподіл стипендії студентам-відмінникам здійснено по факультетах (3% від контингенту здобувачів денної державної форми навчання).

Відповідно до цього, з цієї миті усі охочі можуть переглянути на сайті університету (сторінка «Нормативні документи», «Рейтинг студентів для призначення академічної стипендії») відомості загального рейтингу студентів, що формується на основі рейтингу успішності та рейтингу позанавчальної діяльності згідно додатку 1 «Правил призначення стипендій студентам, аспірантам і докторантам ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій
Факультет історичної і соціально-психологічної освіти
Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва
Факультет технологічної і математичної освіти
Факультет української та іноземної філології
Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я
Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Вітаємо Вас з довгоочікуваним вичерпанням інтриги щодо того, чи отримуватимете Ви стипендію. Сподіваємося, її таки виправдано, а очікування були того вартими. Щоб там не було, запевняємо, що у всієї сковородинівської родини все буде гаразд. Адже по іншому у хороших людей просто не буває!

Перейти до вмісту