НАЗЯВО акредитувало за рівнем «Б» три освітньо-професійні програми університету – вітаємо гарантів та академічну спільноту!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > НАЗЯВО акредитувало за рівнем «Б» три освітньо-професійні програми університету – вітаємо гарантів та академічну спільноту!

Головне надбання університету – згуртований колектив зі спільною метою, відображеною у місії та візії нашого закладу. Кожна об’єктивна оцінка освітньо-професійних програм від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти є підтвердженням високого професіоналізму колективу та якості освітнього процесу. Сьогодні нам стало відомо про успішне проходження акредитаційної експертизи одразу трьох освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта»: «Професійна освіта (Сфера обслуговування)» (гарант – Басюк Любов Вікторівна); «Професійна освіта (Товарознавство)» (гарант – Ржевська Наталія Вікторівна) та «Професійна освіта (Документознавство)» (гарант – Ісайкіна Олена Дмитрівна). Слід зазначити, що усі три програми оцінено за рівнем «Б» – себто, на п’ять років.

Сердечно вітаємо гарантів, здобувачів вищої освіти, завідувачів кафедр, деканів, науково-педагогічних працівників та усю академічну спільноту університету з цією гарною новиною. Адміністрація закладу надсилає слова вдячності усім причетним членам колективу, здобувачам за самовіддану працю спрямовану на забезпечення якості та розбудову університету.

Принагідно, кульмінаційний для наших освітньо-професійних програм момент прямого етеру засідання НАЗЯВО, у який вони сміливо нарешті видихнули з полегшенням і зрозуміли, що усі турботи і переживання позаду, усе вдалося і попереду лишаються виключно великі перспективи і нові перемоги можна переглянути тут:

Сковородинівська родина бажає усім причетним подальших успіхів, наснаги, реалізації творчих та наукових задумів!

Перейти до вмісту