«Допомога – це мистецтво»: триває арт-аукціон від Студентської ради університету на підтримку собачого притулку у Переяславі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > «Допомога – це мистецтво»: триває арт-аукціон від Студентської ради університету на підтримку собачого притулку у Переяславі

Від початку літа Студентська рада університету проводить на своїй сторінці у Instagram благодійний арт-аукціон», за допомогою якого кожен з нас може допомогти своїми ставками притулку для тварин та потреб ГО «У добрі руки», а взамін отримати якусь з двох десятків гарних картину авторства талановитих сковородинівських митців. 

На вищезгаданій сторінці ініціативи викладена низка постів з картинами, малюнками, тощо. Кожен лот має свою стартову ціну, а підписники сторінки пропонують свою округлену до десятих суму (не округлені цифри автоматично скорочуються до десятих). По закінченню аукціону обирається найбільша запропонована ставка за картину. Тобто переможець той, хто запропонував найбільшу ціну. Лот передається при зустрічі або може бути надісланий поштою за рахунок отримувача. Увага акцентується на тому, що зібрані кошти підуть на потреби громадської організації «У добрі руки» (на корм тваринам притулку).

Зазначається, що до аукціону можна долучитися не тільки в якості покупця, а й представити власні картини для продажу. Задля цього так само слід написати організаторам у Instagrami.

Справа варта того, а відтак ми чекаємо на ваші роботи та ставки, а тваринки – на вашу допомогу. Як не крути, допомагати – це мистецтво!

Перейти до вмісту