Університет відвідали представники Посольства Республіки Польща в Києві – як пройшла дружня зустріч?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет відвідали представники Посольства Республіки Польща в Києві – як пройшла дружня зустріч?

Міжнародна і проєктна діяльність Університету Григорія Сковроди в Переяславі набирає нових обертів. Із березня по травень 2021 року викладачі та здобувачі вищої освіти факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва під керівництвом кандидата педагогічних наук, професора, декана факультету Наталії Ігнатенко та факультету історичної і соціально-психологічної освіти під керівництвом доктора політичних наук, професора, декана факультету Бориса Дем’яненка долучилися до міжнародного проєкту «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів», організованого Посольством Республіки Польща в Києві.

Для підведення підсумків та живого спілкування із учасниками проєкту, до нашого ЗВО завітали представники Посольства Республіки Польща в Києві – керівник секції науково-освітнього співробітництва пані Ева Матушек-Загата та її помічниця.

На зустрічі звучали щирі вітання та висловлювалися сподівання на плідну подальшу співпрацю від ректора університету, академіка Віктора Коцура, проректорки з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксани Ковтун, проректора з навчально-методичної роботи Вячеслава Різника, представників двох потужних структурних підрозділів університету – факультету історичної і соціально-психологічної освіти та факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва.

Представниця посольства Ева Матушек-Загата передала вітальні адреси від лекторів проєкту «Мистецтво в дії» та розповіла про можливості налагодження подальшої співпраці через координацію із лекторами, які надавали свої контакти протягом проєкту, та завдяки програмам польської національної агенції академічних обмінів NAWA. Детально із програмами і проєктами, до яких можуть подаватися на конкурс науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти нашого університету, можна ознайомитися на сайті агенції.

По завершенню зустрічі екскурсовод відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю Тетяна Динько провела для представників Посольства Республіки Польща екскурсію університетом, під час якої відбулося знайомство із музеєм університету, мистецькими аудиторіями та інноваційними класами ICR і НУШ, створеними в рамках міжнародного проєкту Erasmus+ KA2 MoPed факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва та бібліотекою нашого ЗВО.

Після знайомства із університетом було організовано екскурсійну програму Музеєм народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини НІЕЗ «Переяслав», де гості познайомилися з культурною та історичною спадщиною Переяславщини.

Ми висловлюємо сподівання на розвиток співпраці між Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та Посольством Республіки Польща в Києві і з нетерпінням чекаємо знову їх до себе на гостину!

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту