Назар Олійник виграв «махач» з Кирилом Семеновим: перший коментар двократного сковородинівця-переможця ліги кулачних боїв

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Назар Олійник виграв «махач» з Кирилом Семеновим: перший коментар двократного сковородинівця-переможця ліги кулачних боїв

Усі хто слідкує на ютуб-каналом ліги кулачних боїв «Mahatch» знають, що ще в другому сезоні там дебютував студент IV курсу факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Назар Олійник. Перемігши у дебютному лютневому «махачі» Євгена Гелло минулого вікенду сковородинівець повернувся до глядача у четвертому сезоні, аби вдруге здобути перемогу у лізі. У поєдинку проти 30-річного Кирила Семенова із Черкас Назар, завдяки своїй тактиці класичної «двійки» та крутих вус, не залишив супернику жодних шансів.

Правила бою від сезону до сезону є незмінними бої проходять без рукавичок, відбуваються у трьох раундах по дві хвилини, не передбачають жодної боротьби в партері, ударів ногами і ліктями. Водночас, тут допускаються удари з клінчу, а після нокдауну у бійця є десять секунд, аби звестися на ноги. Передбачена й нічия.

Хід бою по факту виходу нового епізоду з Назаром Олійником наші колеги з інтернет-сайту «Інформатор» коментували так:

«Обидва бійці – класичні боксери, тому поєдинок видався красивим та досить «чистим». У першому з трьох раундів хлопці приглядалися одне до одного, але все ж кілька ударів пройшли. Коментатори вирішили, що дебютант був навіть кращим у ці дві хвилини. Однак у другому раунді Олійник перехопив ініціативу та ще й відправив суперника в нокдаун. У третьому йому залишалося не припуститися помилок і довести справу до перемоги. Так і сталося. Ведучий назвав цей бій перлиною вечора і оголосив, що Назар Олійник переміг одноголосним рішенням суддів».

Проте, ми не могли залишити вас без ексклюзиву й не запитати безпосередньо у Назара про те, як він прийшов до цієї перемоги:

«Я давно займаюся боксом – уже 9 років. Навіть, коли я працював охоронцем в клубі, там часто були бійки – це також голі кулаки. Я не боюсь такого, оскільки мене виховували старший брат і батько так, щоб я міг не боятися на вулиці за себе постояти.

Я хотів потрапити ще на кастинг першого сезону Mahatch, але він проходив саме у той час, коли в мене були тренувальні збори по сумо в Харкові, тож я не зміг туди потрапити. Потім я побачив бої перших хлопців – там були мої друзі, знайомі, з якими я навчався і тренувався. Після цього я вирішив, що точно піду на кастинг другого сезону, який я пройшов. Мене запросили, але, оскільки я не ганяв вагу і, можна сказати, цілий рік не тренувався, я виступив у ваговій категорії 75 кг. Проти мене був дуже хороший боксер. Я не дуже був задоволений своїм результатом, бо це виглядало зі сторони не так, як я того хотів би, попри це перемога була моя.

Після того я підготувався до четвертого сезону, де я вийшов проти ще сильнішого хлопця, але моя підготовка вже була кращою – я більше бігав, робив «школу боксу», краще став дихати, тож виграв свій другий бій, де я вирішив виступити у ваговій категорії до 70 кг у боротьбі за гран-прі. Це була 1/16 фіналу, наступний бій буде 1/8, нас просувають як бійців.

Мені запропонували контракт, який я підписав. Тепер я буду рік виступати з ними, повинен провести від 3 до 5 боїв.

Засновники «Mahatch» проводять все дуже організовано – перед боями ми здаємо всілякі аналізи, аби в крові нічого не було. Окрім цього, в нас дуже хороша страховка, все оплачується.

Мене підтримує весь Переяслав, і це дає мені велику мотивацію. Мене підтримують мої друзі, рідні – для них я стараюсь, іду далі. Все-таки не хочеться зупинятися на цих двох перемогах. Будемо іти далі, щоб забрати гран-прі».

Щиро вітаємо Назара і бажаємо йому витримки, сили духу та нових звершень. Ми завжди з тобою і чекаємо тебе у стінах альма-матер з новими перемогами!

Перейти до вмісту