Стартував VІІ Конкурс наукових статей «Мистецтво жити разом – 2021» – статті охочих прийматимуть до 10 червня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Стартував VІІ Конкурс наукових статей «Мистецтво жити разом – 2021» – статті охочих прийматимуть до 10 червня

Міжнародний культурний центр «Сяйво» за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» запрошують до участі у VІІ Конкурсі наукових статей «Мистецтво жити разом – 2021» його потенційних учасників: бакалаврів, магістрів та аспірантів державних та приватних закладів вищої освіти України за такими науковими напрямками: історія, релігія, культура, мова, суспільно-політичне та правове життя, особиста позиція кожного. Погодьтесь, сковородинівці, це чудова нагода заявити про себе та продемонструвати свій науковий хист!

Зверніть увагу, що до участі в конкурсі приймаються статті за темою «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів», які раніше не були опубліковані.

Як зазначають організатори, роботи фіналістів Конкурсу (2 бакалаврів, 2 магістрів і 2 аспірантів) буде опубліковано у міжнародному науковому збірнику, що відповідає європейським академічним стандартам. Поза тим, переможців буде нагороджено цінними подарунками.

Заявки на участь у Конкурсі та наукові статті прийматимуть до 10 червня 2021 року на електронну адресу: konkurstatey@gmail.com Результати планують оголосити 18 червня 2021 року.

Більше інформації про умови конкурсу та оформлення робіт можна знайти на сайті та за тел.: (044) 425 14 57; (095) 382 55 38.

Інформацію надано навчально-науковим відділом університету

Перейти до вмісту