Пошукачам роботи чи педагогічної практики на літо: оздоровчий табір для дітей «Лісний» санаторію «Ворзель» запрошує вожатих та інструкторів фізичного виховання

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Пошукачам роботи чи педагогічної практики на літо: оздоровчий табір для дітей «Лісний» санаторію «Ворзель» запрошує вожатих та інструкторів фізичного виховання

Літній відпочинок завжди надихає дітей пробувати нове, бути самостійними, вміти дружити і створювати спогади. А хто може краще зробити все належне для того, аби відпочинок запам’ятався школярам на все життя як не найкращі в світі вихователі. Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Оздоровчий табір для дітей «Лісний» санаторію «Ворзель» Служби безпеки України» вірить у те, що такі є серед сковородинівців та запрошує усіх охочих працевлаштуватися в літній період чи пройти педагогічну практику у закладі.

У чому перевага цього табору? Він розташований за 36 км від Києва, у смт Ворзель Київської області. У ньому відпочивають та оздоровлюються 240 дітей віком 7-17 років. Задля цього в таборі наявні: кімнати на 4 ліжка, на кожному поверсі душова кімната, 2 туалетні кімнати, 2 умивальні кімнати, кімнати для гігієни дівчат, медичний корпус з ізолятором, їдальня та клуб на 250 місць.

Поза тим, територія обладнана двома волейбольними, одним футбольним та дитячим ігровими майданчиками. Оздоровчий табір цілодобово забезпечується гарячою водою. Діти тричі на тиждень відвідують критий 25-метровий басейн, який функціонує протягом року.

А де це? Проїзд до табору здійснюється приміською електричкою зі ст. «Святошин» до з/п «Ворзель» або маршрутним таксі №424 зі станції метро «Святошин» до смт Ворзель.

Що ще? Кожен день проживання в таборі – особливий, має свою назву і свої пригоди та заходи, а також улюблені спортивні ігри та змагання. У таборі завжди присутня атмосфера дружби, взаємоповаги і радості. Щоденно на дітей чекають рольові та командні ігри; традиційні шоу та розваги; спортивні заходи, дискотеки, подарунки та дипломи кожному учаснику; ток-шоу, конкурси, турніри, КВН; діти готують спеціальний концерт до «Батьківського дня»; «Містер табору» і «Міс табору».

Який графік заїздів? Кожна зміна має 18 діб. Графік заїздів: І зміна – 01.06-21.06.2021, ІІ зміна – 22.06-12.07.2021, ІІІ зміна – 13.07-02.08.2021, IV зміна – 03.08-22.08.2021.

Кого шукають, що платять? Запрошуються до співпраці студенти на посади вихователів, інструкторів фізичного виховання та ін. Зарплата в середньому до 7000 грн за зміну. Проживання безкоштовне, харчування по собівартості.

Інші довідки за телефонами: +38 (0674441471, +38 (093) 8909016 (Марія Андріївна); З питань організації літньої практики: +38 (063) 9534819 (Неля Антонівна).

 

Більше деталей щодо табору «Лісний» можна знайти за такими електронними адресами:

http://vorzel.ssu.gov.ua/camp.html  

https://www.ssu.gov.ua

 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту