Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Освіта і наука > МОН створило студентський проектний офіс – на часі затвердження положення та персонального складу

Міністерство освіти і науки України створило Студентський проектний офіс для залучення студентської молоді до своєї діяльності та рішень. За повідомленням сайту МОН основною метою його сторення є реалізація нових проєктів та ініціатив Міністерства спільно з органами студентського самоврядування.

Студентський проектний офіс утворюється як допоміжний орган при Міністерстві освіти і науки України. Здобувачі вищої освіти, які будуть долучатися до його діяльності, зможуть отримати унікальний досвід управління проєктами, організації роботи центрального органу виконавчої влади та мати реальний вплив на державні рішення.

Поза тим, наказом передбачено затвердження положення та персонального складу Студентського проектного офісу МОН. Студентська рада Університету Григорія Сковороди вже отримала відповідний інформаційний лист  та по можливості неодмінно долучиться до цього процесу.

Нагадаємо, що наприкінці квітня на громадське обговорення української освітньої спільноти було запропоновано проєкт нової редакції «Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти», підготовленого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, та проєкт відповідного наказу.

 

За матеріалами сайту МОН

Перейти до вмісту