Університет відзначить День науки в Україні традиційним тижневим фестивалем: графік заходів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Університет відзначить День науки в Україні традиційним тижневим фестивалем: графік заходів

17-25 травня 2021 р. в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Всеукраїнський фестиваль науки. У рамках фестивалю пройде нагородження переможців і призерів ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, а також інших наукових заходів грамотами ректорату і профкому університету, оголошення подяк за підготовку студентів-переможців наукових конкурсів, нагородження грамотами та подяками працівників університету за заслуги в царині науки та багато інших активностей.

У понеділок, 17 травня о 10:00 у конференц-залі ім. В.О. Сухомлинського відбудеться відкриття фестивалю науки в університеті.

У середу, 19 травня 2021 року, на спільному засіданні Вченої ради університету та ректорату планується підведення підсумків наукової роботи за 2020 рік та відзначення кращих науковців, викладачів, здобувачів.

Також упродовж всього періоду фестивалю науки заплановано проведення низки наукових заходів. Серед іншого заплановано Х Всеукраїнську науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених»; Міжнародну науково-практичну конференцію «Географічна наука та освіта: перспективи й інновації»; I Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Початкова освіта сьогодення: проблеми та перспективи вирішення» та круглий стіл «Роль і значення води у житті суспільства».

Слід зазначити, що на час проведення фестивалю науки у бібліотеці університету буде розгорнуто книжкову виставку «Презентація наукових досягнень університету. «Успіх – 2020»».

Запрошуємо науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти долучитися до участі в наукових заходах в рамках Всеукраїнського фестивалю науки.

Перейти до вмісту