«Профілактика та подолання емоційного вигорання» – змістовний тренінг Тетяни Кузьменко на платформі Zoom вже завтра

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Профілактика та подолання емоційного вигорання» – змістовний тренінг Тетяни Кузьменко на платформі Zoom вже завтра

Якщо ти виконуєш купу завдань одночасно, засинаєш з думкою, як багато ще потрібно зробити, а твій ритм не відрізняється від життя білки в колесі – існує велика ймовірність емоційного вигоранням. У Студентській раді університету категорично проти того, аби студенти, викладачі чи співробітники нашого університету зіткнулися з емоційним вигорання, та ще й напередодні сесії і завершення семестру, коли стільки усього треба встигнути та зробити. Тому вже завтра, 12 травня, за ініціативи самоврядуванців, усі охочуть зможуть приєднатися до тренінгу «Профілактика та подолання емоційного вигорання», який, під фаховим модеруванням відомої та улюбленої психологині кількох поколінь сковородинівців Тетяни Кузьменко розпочнеться о 19:00 на платформі Zoom.

Синдром емоційного вигорання – це виснаження організму через фізичні та психологічні навантаження. Явище не нове, його ввів американський психіатр Герберт Фрейденбергер ще в 1974 році. За даними компанії Regus, 53% офісних працівників близькі до емоційного вигорання.

У ході зустрічі, яка відбудеться за ініціативи самоврядуванців, Тетяна Миколаївна розповість про емоційне вигорання, його причини, та способи уникнення.

«На тренінгу всі охочі матимуть змогу почути не тільки корисну інформацію щодо теми «вигорання», а й отримати відповіді на свої запитання, та провести час в гарній,теплій, дружній атмосфері» – зазначають організатори.

Коли? Завтра, 12 травня

О котрій? 19:00

Де? Платформа Zoom. Посилання

Запрошено усіх охочих!

Прес-центр Студентської ради університету

Перейти до вмісту