У понеділок Наукове товариство університету запрошує здобувачів на курси успішного написання наукових публікацій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У понеділок Наукове товариство університету запрошує здобувачів на курси успішного написання наукових публікацій

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує всіх охочих до участі у тих самих, відомих кільком поколінням здобувачів університету, курсах «Основи написання наукових робіт», які, у прийдешній понеділок, 26 квітня 2021 року, знову проведе для Вас незмінна очільниця Наукового товариства Оксана Луцик. Початок заходу анонсовано на 16:00, відбудеться на онлайн-платформі Microsoft Teams.

Мета курсів «Основи написання наукових досліджень» передбачає у доступній та зрозумілій формі ознайомити всіх охочих із найновішими тенденціями та стандартами оформлення, формування тих чи інших складових наукової публікації,  написання робіт без використання плагіату.

Крім того, до заходу буде залучено цілий пул фахових спікерів, серед яких керівник навчально-наукового відділу університету, кандидат історичних наук, старший викладач Юрій Козубенко з виступом на тему «Аналіз джерел і літератури та методологія дослідження під час написання наукових робіт» та методистка навчально-наукового центру забезпечення якості освіти, старша викладачка кафедри психології Алла Дереча, яка поділиться із аудиторією власними думками на тему: «Академічна доброчесність: від теорії до практики».

Тож як уникнути найтиповіших помилок? Як сформувати матеріал у вашій курсовій, статті, дипломній чи іншій науковій роботі? Як оформити титульну сторінку і літературу? І головне – із чого почати свій текст? Про це та навіть більше вже в понеділок – приєднуйтесь самі та запрошуйте друзів!

Прес-центр Наукового товариства університету

Перейти до вмісту