Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «The Big Audit Theory 2021» від Deloitte: сковородинівців запрошено на школу-інтенсив з аудиту

«The Big Audit Theory» – це тижнева школа-інтенсив для молоді, яка хоче розвиватися в сфері фінансів. У 2021 році «Deloitte» на безкоштовній основі запрошує долучатися до неї й студентів ІІ–VI курсу нашого університету та його випускників за спеціальностями економіка, фінанси, бухоблік, аудит, математика, тощо. Зголошені учасники, за умови володіння англійською мовою на рівні Intermediate або вище зможуть доповнити університетські знання досвідом експертів галузі та познайомитися ближче з реаліями роботи аудитора.

Що буде? Протягом шести днів (5-12 липня 2021) учасники: прокачають свої знання з бухгалтерського обліку, Excel і soft skills; прослухають лекції від експертів Deloitte; попрацюють над бізнес-кейсами, розробленими на основі досвіду реальних аудиторських проєктів; візьмуть участь у бізнес-грі, де спробують себе у ролі аудиторів, щоб зрозуміти, як вони працюють; пройдуть підготовку до міжнародної сертифікації з бухгалтерського обліку Introduction to Bookkeeping; поспілкуються з делойтівцями та дізнаються їхні історії успіху та інсайти про роботу в аудиті. Поза тим, найкращі студенти отримають джоб-офери від «Deloitte».

Усе що необхідно для участі – заповнити анкету до 26 травня 2021, пройти коротку телефонну співбесіду, скласти тест на онлайн-платформі та проявити себе під час командного асесменту.

Реєстрація за посиланням.

Більше деталей.

Після завершення навчання учасники складатимуть професійний тест з бухгалтерського обліку, а найкращі – отримають пропозицію про роботу в компанії. Сподіваємося, що серед найкращих буде хтось із тих, хто нині читає ці рядки!

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту