Завтра розпочнеться ІІІ Український форум міжнародної освіти – долучитися зможуть усі охочі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Освіта і наука > Завтра розпочнеться ІІІ Український форум міжнародної освіти – долучитися зможуть усі охочі

Сайт МОН України повідомляє про те, що відзавтра 22 квітня 2021 року, відбудеться ІІІ Український форум міжнародної освіти – наймасштабніший освітній захід в Україні з міжнародної освіти, який вже традиційно гуртує на одному майданчику ключових експертів з метою розширення освітніх можливостей України для іноземних громадян. Форум проходитиме в онлайн-форматі, а долучитися до його роботи зможуть усі охочі – онлайн-трансляція щоденно розпочинатиметься о 9:00 та відбуватиметься на Facebook-сторінках МОН та Study in Ukraine.

Форум організовують державне підприємство «Український державний центр міжнародної освіти» і Міністерство освіти і науки України. Захід проходитиме у співпраці з EducationUSA та Національним Erasmus+ офісом в Україні (проєкт Європейського Союзу). Серед векторів його роботи будуть сучасні тенденції інтернаціоналізації вищої освіти; організація набору та навчання іноземних студентів в Україні; розвиток співробітництва в сфері міжнародної освіти; маркетинг в освіті та розвиток відділів по роботі з іноземними студентами в ЗВО.

Спікери першого дня розкажуть про новації законодавства щодо навчання іноземців; статистику навчання іноземних студентів в Україні; особливості організації вступу і навчання іноземних студентів; найкращі практики інтернаціоналізації вищої освіти; нові горизонти програми Erasmus+.

Наступного дня, у п’ятницю, учасники дізнаються про практики Community Building; сучасні інноваційні інструменти вивчення іноземних мов та культур та розвиток глобальної платформи амбасадорів України у світі на основі мережі випускників українських закладів вищої освіти.

Більше інформації про Форум, теми виступів спікерів, а також додаткова інформація розміщена на сайті Українського державного центру міжнародної освіти.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі закликає усіх охочих, по змозі, долучитися до цього зібрання, позаяк на учасників чекають цікаві виступи провідних українських та іноземних освітніх управлінців, дипломатів, науковців, експертів та фахівців у сфері інтернаціоналізації вищої освіти.

 

За матеріалами сайту МОН

Перейти до вмісту