Завтра на «Платформі можливостей» говоритимуть про економіку і суспільство майбутнього та проривну стратегію України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Завтра на «Платформі можливостей» говоритимуть про економіку і суспільство майбутнього та проривну стратегію України

Ви ж не думали, що цього тижня Відділ PR-технологій та зв’язків з громадськістю та Наукове товариство лишять нас без традиційної «Платформа можливостей»? Уже завтра, у вівторок, 20 квітня 2021 року о 11:00 на платформі Microsoft Teams усі охочі сковородинівці матимуть розмову з PhD, Генеральним директором групи компаній «Advanter Group», експертом зі стратегічного менеджменту, футурології, брендингу, реорганізації бізнесу, стратегічного маркетингу та маркетингових досліджень, викладачем Kyiv School of Economics Андрієм Длігачем. Тема розмови: «Економіка і суспільство майбутнього та проривна стратегія України».

«Якщо у горизонті 25 років більшості держав світу вже не буде, яким ми побачимо нове прийдешнє? У класичному розумінні держава повинна перетворитися на зручну в користуванні платформу сервісів для громадян, а її нові інституції стануть абсолютно Інакшими – сервісними, діджиталізованими, мінімізованими. Багато що відійде від держави такому інституту як ком’юніті, позадержавним інституціям нового ґатунку. Що там держава, переінакшиться релігія; будуть відредаговані десять заповідей; до українців прийматимуть усіх людей, які будь-де прагнуть волі; у горизонті 2040-го року Майдан, як знедержавлена ком’юніті, почне глобально діяти в світі» зазначає у одному зі своїх інтерв’ю пан Андрій.

Неодмінно долучайтесь до розмови та готуйте свої питання – кожен неодмінно отримає відповідь і дізнається про все що його цікавить!

Посилання для приєднання: https://cutt.ly/RvRzun8

Перейти до вмісту