ІІІ Всеукраїнський конкурс наукових робіт на тему Революції Гідності – нагода для студентів у межах відзнаки імені Сергія Кемського

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > ІІІ Всеукраїнський конкурс наукових робіт на тему Революції Гідності – нагода для студентів у межах відзнаки імені Сергія Кемського

Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім’я вищих ідеалів, одним із яких була гідність, і ми маємо продовжувати справу Героїв і всіляко примножувати їх славу.  Нині українську студентську молодь запрошують узяти участь у ІІІ Всеукраїнському конкурсі наукових робіт на тему Революції Гідності у межах відзнаки імені Героя Небесної Сотні Сергія Кемського. Прийом заявок для участі в конкурсі триватиме до 16 травня 2021 року.  – йдеться на «Osvita.ua».

Повідомляється, що участь у конкурсі можуть узяти студенти ІІ-IV курсів та магістранти й аспіранти закладів вищої освіти усіх спеціальностей. Наукові дослідження мають бути присвячені Революції Гідності: вивченню її історії, особливостей, здобутків, значення та впливу на різні сфери політичного, суспільного й культурного життя.

Конкурс відбудеться у два етапи – перший з них передбачає подання заявок. Саме за результатами їх оцінювання журі оргкомітету має до 30 травня 2021 року надіслати заявникам, які пройшли відбір, запрошення для участі у другому етапі.

Натомість другий етап передбачає подання наукових робіт на розгляд журі. Учасникам, які пройшли перший етап, необхідно до 10 вересня 2021 року надіслати конкурсну роботу.

Безпосереднє оголошення результатів конкурсу відбудеться з 4 до 16 жовтня 2021 року., а для вручення нагород переможців буде запрошено до Києва, де відбудеться публічна презентація їхніх робіт і нагородження.

Переможці отримають грошову винагороду у розмірі 15 000 грн за І місце, 7 000 грн – за ІІ місце та 4 000 грн – за ІІІ місце.

Положення про конкурс можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт на тему Революції Гідності у межах Відзнаки імені Сергія Кемського започаткували у 2018 році з метою активізації наукового інтересу до подій Революції Гідності, сприяння критичному переосмисленню новітньої історії України, популяризації уроків, досвіду та цінностей Майдану, стимулювання й підтримки талановитої молоді, залучення її до вивчення та дослідження Революції Гідності.

 За матеріалами порталу «Osvita.ua»

Перейти до вмісту