Студентська рада університету перезавантажується: розпочато реєстрацію кандидатів на посади голів самоврядування

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Студентська рада університету перезавантажується: розпочато реєстрацію кандидатів на посади голів самоврядування

 

Починаючи з 2005 року, відколи в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі на постійній основі існує Студентська рада університету, її діяльність стала важливою складовою студентського життя, і є формою управління, за якої студентство має право самостійно вирішувати питання внутрішнього управління. У всі часи бути в команді студентського самоврядування нашого університету було надзвичайно престижно, надавало можливість завше бути на вістрі подій та тенденцій, будучи їх активним ініціатором чи учасником. У 2021 році Студентська рада університету вкотре перезавантажується, і якщо ви бажаєте долучитися до органів студентського самоврядування свого факультету або університету загалом, то наступна інформація саме для Вас. Студентська виборча комісія оголосила про початок реєстрації кандидатів на посади голів до органів студентського самоврядування.

У комісії повідомляють, що агітаційний період розпочинається з моменту реєстрації кандидата виборчою комісією та закінчується за добу до дня виборів, а також зазначають, що одна й та ж особа може перебувати на посаді не більше двох строків. Право висування кандидатів на посаду голів ОСС належить студентам, і реалізується ними через студентські деканати факультетів та студентські молодіжні організації, чи шляхом самовисування.

Задля реєстрації кандидата на голову студентської ради університету необхідно подати: власноруч написану заяву; автобіографію; 120 підписів студентів на свою підтримку; власну передвиборчу програму та список кандидатів на посади заступників.

Водночас, для реєстрації кандидата на голову студентської ради факультету слід подати власноруч написану заяву; автобіографію; 40 підписів студентів на свою підтримку (з факультету на якому навчаєшся); власну передвиборчу програму; список кандидатів на посади заступників.

У свою чергу, аби зареєстувати свою кандидатуру на посаду голови студентської ради свого гуртожитку необхідно подати: власноруч написану заяву; автобіографію; 50 підписів студентів на свою підтримку; власну передвиборчу програму та список кандидатів на посади своїх майбутніх заступників.

Зазначимо, що пакет документів майбутнім кандидатам слід надсилати на електронну скриньку studrada2017@gmail.com, а зразок заяви та бланк для підписів на свою підтримку можна знайти тут чи безпосередньо звернувшись до голови виборчої комісії Вікторії Власюк (тел. +38097067972) чи секретаря виборчої комісії Наталії Сотник (тел. +38 097 178 31 66).

Не вагайся та не проґав свого шансу заявити про себе та очолити або увійти до зоряної команди Студентської ради університету – від тебе направду залежить набагато більше, ніж ти собі уявляєш!

Прес-центр Студентської ради університету

Перейти до вмісту