Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «З Григорієм Сковородою крокуємо в майбутнє»: підсумки конкурсу підіб’ють вже завтра

Сковородинівці мають чимало традицій, які не змінюються впродовж уже багатьох років. Серед них – університетський творчий конкурс «З Григорієм Сковородою крокуємо в майбутнє», який цьогоріч приурочений до 298 річниці з дня народження великого українця, світового рівня філософа, письменника, педагога і музиканта – Григорія Савовича Сковороди.

Відповідно до Положення про конкурс, у ньому беруть участь студенти і викладачі, представивши свої роботи до 10 листопада 2020 року (у зв’язку з дистанційним навчанням, конкурс продовжується до 11 березня 2021 року). Учасники конкурсу беруть участь у написанні художніх творів, наукових рефератів, творів прикладного мистецтва, пісень на слова Г. Сковороди чи про нього українських поетів, кіно-фотосюжети).

Конкурсні матеріали необхідно подати оргкомітетові конкурсу (в Центр Сковородинознавства, авд. 208, 2 корпус).

Підсумки і переможців у відповідних номінаціях буде оголошено і нагороджено на загальноуніверситетських урочистостях, що відбудуться 18 березня 2021 року о 14:00 в залі інформаційних ресурсів «Чумацький шлях».

Просимо Вас взяти участь в конкурсі, а для реєстрації Вас і Вашого доробку зголоситися у Центр Сковородинознавства університету (2 корпус, 208 аудиторія). Будемо вдячні за сприяння завідувачам кафедр та деканам факультетів.

Оргкомітет конкурсу

Перейти до вмісту