Відкритий чемпіонат університету з лижних гонок серед викладачів і співробітників. Коли і де?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відкритий чемпіонат університету з лижних гонок серед викладачів і співробітників. Коли і де?

Погода й надалі тішить нас снігом, що виблискує на сонці навіть попри морозець, а факультет фізичної культури, спорту і здоров’я, в особі кафедри спортивних дисциплін і туризму.  продовжує виявляти найкращих лижників університету. Настав час популяризувати лижний спорт, підвищувати спортивну майстерність та набувати змагальницького досвіду, оздоровлювати та сприяти фізичному вдосконаленню усіх сковородинівців.

Уже у прийдешній вівторок, 23 лютого 2021 року о 14:00 на стадіоні університету стартує відкритий чемпіонат університету з лижних гонок серед його викладачів і співробітників, а також усіх охочих.

У програмі змагань – лижні гонки для чоловіків (на 3 000 метрів) та жінок (на 1 000 метрів). Залюбки знайомимо вас й з вершителями спортивних доль, які визначать кращих з кращих лижників університету: головний суддя змагань – кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Базилевич, головний хронометрист змагань – доцент Микола Шульга. За місце проведення відповідатиме доцент Микола Горбенко.

Переможці та призери будуть визначатися в особистій першості за найкращим часом подолання дистанції. Їх обіцяють нагородити медалями та грамотами університету.

Неодмінно долучайтесь до участі, або просто приходьте аби підтримати своїх!

 

Прес-служба факультету фізичної культури, спорту і здоров’я

Перейти до вмісту