Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «XХ Сковородинівські читання»: ювілейне зібрання поціновувачів видатного філософа

Запрошуємо Вас 7-9 жовтня 2021 року взяти участь у Міжнародній конференції «XХ Сковородинівські читання», яка проходитиме в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

У рамцях конференції продовжується секція «Визначні філософи, педагоги попередники Григорія Сковороди», доробок яких вплинув на його творчість або на розвиток української культури. На наступних, XХ Читаннях, планується секція, присвячена Георгієві Кониському.

Будемо вдячні за Вашу участь у наших заходах.

Програма конференції розрахована на три дні.

7 жовтня проводитимуться пленарне засідання, праці секцій, вечірня культурно-відпочинкова програма.

8 жовтня – продовження секційної праці та екскурсійно-просвітницька поїздка до селища Чорнух Полтавської обл.

Під час поїздки відбудуться зустрічі зі школярами, громадськістю, екскурсія в літературно-меморіальний музей Г. Сковороди, відвідання виставки творчих доробків народних майстрів, дітей, їхні виступи перед учасниками конференції.

9 жовтня – продовження роботи секцій і заключне пленарне засідання.

Проживання в готелі та гуртожитку за рахунок учасників.

Традиційно, 7 жовтня університетський автобус о 8:30 від будівлі Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка НАН України (вул. Грушевського, 4 в Києві, навпроти стадіону «Динамо») везтиме учасників конференції до Переяслава.

Просимо підтвердити свою участь у конференції до 20 березня 2021 року за тел. +38 (067) 404-24-01; e-mail: scovoroda2006@ukr.net.

У разі непередбачених змін у Вашому задумі, просимо обов’язково повідомити нас.

Програми та збірник матеріалів конференції «Переяславські Сковородинівські студії. Випуск 7» будуть вручені 7 жовтня 2021 року учасникам конференції.

З вимогами до оформлення статей та більш детальною інформацією щодо конференції Ви зможете ознайомитись в інформаційному листі.

Оргкомітет конференції

Перейти до вмісту