Стартувала реєстрація на IX Міжнародну студентську конференцію «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Стартувала реєстрація на IX Міжнародну студентську конференцію «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти»

Уже дев’ятий рік поспіль Студентська Рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі готується приймати на гостину студентів з різних закладів вищої освіти України. Не стане виключенням і 2021 рік, адже вже 26-28 березня у стінах нашого університету проходитиме IX Міжнародна студентська конференція «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти».

Серед ключових напрямків роботи конференції: виховний потенціал системи студентського самоврядування; імплементація положень Закону України «Про вищу освіту» в контексті розвитку студентського самоврядування; можливості до академічної мобільності студентів в Україні та світі; соціальне партнерство студентського самоврядування з різними інституціями (органами державної влади і місцевого самоврядування, громадськими організаціями, місцевими, регіональними та всеукраїнськими об’єднаннями органів студентського самоврядування, бізнес-структурами, роботодавцями); студентське самоврядування як засіб маркетингу вищого навчального закладу; сучасні механізми захисту прав студентів та засоби лобіювання позиції студентського самоврядування.

Проте не напрямками єдиними, адже протягом трьох днів проведення гості університету проживатимуть у студентських гуртожитках, отримають нагоду ближче познайомитись з нашою альма-матер, презентувати свої навчальні заклади, пройти триденний курс по роботі в студентській самоврядуванні, відвідати екскурсію містом та інтеграційну вечірку.

Усе що необхідно аби здійснити перший крок до участі – заповнити анкету за посиланням нижче та надіслати тези доповіді або статтю на електронну адресу studrada2017@gmail.com . Згодом матеріали конференції будуть надруковані у збірнику. По закінченню триденного зібрання студенти отримують сертифікат про проходження тренінгового курсу.

Реєструйтесь для участі у конференції просто зараз за посиланням: https://cutt.ly/UkzTpCB

Організаційний внесок – 350 грн. (сюди входить: друк збірника, харчування, проживання учасників, трансфер від міста Києва (Залізничний вокзал) до місця проведення заходу та у зворотному напрямку).

Початок роботи конференції: 26 березня 2021 року о 10:00.

Місце проведення заходу: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» (вул. Сухомлинського 30, м. Переяслав, Київська область).

За додатковою інформацією щодо участі у конференції просимо звертатися до в. о. голови студентської ради університету Вікторії Власюк (тел.: +38 (097) 067-49-72, email: vlasyuk2111victoria10@gmail.com) та голови оргкомітету Вадима Домарецького (тел.: +38 (066) 222-42-77).

Якщо студентське самоврядування – це вагома частина твого життя, ти хочеш покращити свої лідерські навички, та з користю провести вихідні в компанії активістів з усієї України, тоді тобі до нас. Переяслав на кожного з Вас!

Студентська рада університету

Перейти до вмісту