Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Конкурс краси повертається: університет вже вп’яте обере свою Королеву

З приходом весни в Університет Григорія Сковороди в Переяславі повертається конкурс «Королева університету». Тож, любі красуні-сковородинівки, якщо ви креативні, амбіційні, талановиті, цілеспрямовані і хочете проявити себе, тоді цей конкурс точно для вас.

Не проґав свій шанс проявити себе і стати Королевою університету-2021, реєструйся для участі в конкурсі за посиланням.

Реєстрація триває до 15 лютого 2021 року.

Пам’ятайте, що переможниця конкурсу отримує можливість представляти наш університет на обласному конкурсі краси «СтудМіс».

Нагадаємо, що з конкурсом «Королева ПХДПУ» університет вперше познайомився у 2016 році. Його засновницею була студентка нашого університету Аліна Подворна. Конкурс краси, грації та ніжності набрав великої популярності серед студентів, зацікавив як учасниць, так і глядачів. Відтоді, щороку Студентська Рада та адміністрація університету сприяють проведенню заходу. Цьогоріч конкурс проходитиме вже вп’яте.

Конкурс складається з дефіле «Візитка», під час якого дівчата представляють себе; «Дефіле в купальниках»; конкурсу талантів; «Дефіле у вечірніх сукнях» та «Інтелектуального конкурсу».

Щороку «Королева ПХДПУ» готує для своїх глядачів щось нове, нестандартне, вражаючи студентство сценарними та режисерськими вигадками. Тож стань частинкою цього неймовірного свята краси. Студентське самоврядування чекає саме на тебе!

Оргкомітет конкурсу

Перейти до вмісту