У місті планують створити молодіжний простір – твоя думка важлива!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У місті планують створити молодіжний простір – твоя думка важлива!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, молодіжна рада міста й відділ культури та туризму Переяславської міської ради прагне взяти участь у ґрантовому проєкті для залучення коштів на створення молодіжного простору в нашій територіальній громаді. Наразі проводять опитування молоді. – повідомляє місцеве інтернет-видання «Інформатор».

Відомо, що опитування діє в рамках проєкту «МолодьТУТ: cтвори простір молодіжних перспектив у своїй громаді», складається з 19 запитань, більшість з яких спрямовані на виявлення кола інтересів жителів громади.

Від того скільки молодих  людей віком від 10 до 35 років візьме участь в анкетуванні залежить наскільки великим є шанс на створення вдалого молодіжного простору, який відповідатиме потребам молоді і в якому кожен почуватиметься комфортно. За результатами дослідження ініціативна група зможе сформувати заявку на участь в конкурсі. Пройти опитування ви можете за цим посиланням.

Керівник соціально-гуманітарного відділу нашого університету, заступник завідувача кафедри документознавства та методики навчання з організаційно-виховної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, керівник соціально-гуманітарного відділу, депутат міської ради та один з ініціаторів задуму Андрій Іващенко розповів інтернет-виданню таке:

«Це досить цікавий грант, який передбачає поєднання зусиль мешканців громади та її менеджменту. За умовами має бути 15 відсотків співфінансування з боку органів місцевого самоврядування. Про це має бути вказано у гарантійному листі, заступники це питання погодили з головою громади, зараз ми намагаємося розрахувати бюджетну форму. Крім групи, мають бути листи підтримки від декількох установ, організацій чи ГО, що будуть партнерами проєкту».

На своїй сторінці у Facebook Андрій Володимирович додав:

«Грантові проєкти – чудова можливість залучать до громади кошти та інші ресурси: менторів, тренерів. Ми можемо з першої спроби і не отримати кошти. Але ми отримаємо досвід та задекларуємо себе як активну громаду однодумців з прагненнями, бажаннями, ідеями та цікавими концептами. А головне – покажемо, що готові втілювати динамічні зміни прямо зараз!».

Закликаємо сковородинівців неодмінно долучитися до опитування, адже молодіжний простір значно розширить можливості та відкриє нові особисті горизонти для кожного з нас.

Перейти до вмісту