Засідання стипендіальної комісії: стало відомо, хто буде отримувати стипендію у ІІ семестрі 2020-2021 н.р.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Засідання стипендіальної комісії: стало відомо, хто буде отримувати стипендію у ІІ семестрі 2020-2021 н.р.

У п’ятницю, 15 січня 2021 року, о 11:00 відбулося засідання стипендіальної комісії, під час якого були затверджені рейтингові списки студентів за результатами І семестру 2020-2021 н. р.

У ході засідання було розглянуто проєкт подання для призначення стипендії здобувачам вищої освіти денної форми навчання освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» відповідно до загального рейтингу. При підготовці проєкту подання виходили з визначеного ліміту стипендіатів в розмірі 45%, в тому числі 3% від контингенту здобувачів денної державної форми навчання – ліміт відмінників.

Пропонуємо Вам ознайомитися із підсумковими рейтингами студентів за результатами І семестру 2020-2021 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання-Навчання та нормативна база» на головному сайті університету.

Факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій
Факультет історичної і соціально-психологічної освіти
Факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва
Факультет технологічної і математичної освіти
Факультет української та іноземної філології
Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я
Факультет фінансово-економічної і професійної освіти

Щиро вітаємо студентів, які сумлінно навчалися і завдяки своїй плідній праці заслужено будуть отримувати стипендії у новому семестрі. А поки що насолоджуйтеся відпочинком, прочитайте нові книги, познайомтеся з кимось цікавим, побувайте в поїздці або поході, наберіться сил та енергії, аби ІІ семестр пройшов так само вдало.

Перейти до вмісту