Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Складно знайти роботу під час новорічно-різдвяних канікул? Ловіть цілу низку актуальних вакансій!

Щиро зичимо усій сковородинівській родині, щоб 2021 рік став для Вас роком позитивних змін, впевненого зростання і зміцнення Ваших позицій на обраному професійному терені. А якщо хтось із Вас поки що не знайшов роботу своєї мрії, то відділ PR-технологій та зв’язків з громадськістю із задоволенням допоможе Вам у цій нелегкій справі. Січень – час відпусток, та й святковий настрій не сприяє активному пошуку нових співробітників. Тому вакансій менше, ніж зазвичай, на резюме відповідають значно рідше. Проте, навіть у такий непростий для пошуку роботи період, пропонуємо Вашій увазі чергову добірку найактуальніших вакансій для студентів та випускників усіх факультетів Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

ФАКУЛЬТЕТ ГУМАНІТАРНО-ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ І СОЦІАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Учитель біології

Роботодавець: Школа Радості в м. Київ

Умови: У нас чудові діти і веселий молодий колектив; маленький клас — 14 дітей; методична підтримка; робота два уроки біології в один приїзд (45+45 хвилин); багато свободи та можливості працювати дійсно альтернативно; зарплатня від 250 до 350 грн за урок, в залежності від ваших вмінь та досвіду.

Вимоги: чиста українська мова; досвід роботи з дітьми мін 1 рік; вміння зацікавити дітей біологією, використовуючи сучасні методи роботи з класом; харизматичність та почуття гумору.

Додатково: В школу біля метро Славутич (5 хв пішки) запрошуємо свого талановитого вчителя біології для роботи з 6 класом.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Малоземельна, 24 А.

Учитель біології

Назва організації: Харківський міський центр зайнятості

Обов’язки: забезпечувати виконання навчальної програми з біології, підготовку учнів у 8-11-х класах на рівні державного освітнього стандарту; забезпечувати різнобічний розвиток учнів шляхом колективної та індивідуальної роботи; ведення документації.

Вимоги: вища освіта (бакалавр); уміння спілкуватися з оточуючими, рівне та спокійне ставлення до людей; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу; креативність; відповідальність; бажано досвід роботи.

Умови: 5-денний робочий тиждень; офіційне працевлаштування; повний соц. пакет.

Контактна інформація: м. Харків, проспект Гагаріна, 157. Тел.  +38 (093)-094-90-07 Ліна Олександрівна .

Учитель біології

Роботодавець:  Середня загальноосвітня школа № 25, КЗО (м. Дніпро)

Вимоги: працелюбство, працездатність, дисциплінованість, уміння визначити мету; вибрати шляхи її досягнення, організованість, наполегливість; систематичне і планомірне підвищення свого професійного рівня; відповідальність прагнення постійно підвищувати свою кваліфікацію.

Умови: уроки за розкладом з 8:30 до 15:10. На вакансії 22 години біології і 6 годин основ здоров’я.

Обов’язки: Бути чесним та порядним. Шанобливо ставитись до учнів, колег, батьків. Уникати всього, що може зашкодити власному авторитету. Любити своїх учнів, сприяти їхньому інтелектуальному та моральному становленню, у кожному бачити особистість. Об’єднувати суспільні інтереси з інтересами кожного, щоб турботи колективу стали особистими турботами кожного.

Додатково: Зарплата залежить від кваліфікаційної категорії 14 000 – 17 000 грн.

Контактна інформація: м. Дніпро, вул. Бориса Кротова, 19.

Учитель біології

Роботодавець: Середня школа № 10 (м. Київ)

Вимоги: порядність, пунктуальність, навички роботи з різними групами дітей, прагнення до саморозвитку, любов та повага до дітей, володіння технологіями дистанційного навчання.

Умови: 14 годин біології в 6-11 класах, можливе довантаження годинами хімії.

Обов’язки: ведення уроків, шкільної документації, методична робота відповідно до плану роботи закладу, позакласна робота.

Додатково: Заробітна плата залежить від кваліфікаційної категорії. Резюме обов’язкове.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Костянтинівська, 37. (ст. метро Контрактова площа).

Біолог

Назва організації: Черкаський міський центр зайнятості.

Вимоги: Вища освіта (Біолог); Досвід роботи на аналогічній посаді від трьох років; Навички впевненого користувача ПК (офісний пакет Google/Microsoft Office, інші текстові редактори як плюс); Самостійність, відповідальність, уважність, вміння швидко навчатись; Проходження курсу спеціалізації Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.

Умови: режим роботи відповідно до правил внутрішнього трудового розпорядку: змінний графік роботи.

Обов’язки: виконує лабораторні дослідження згідно затвердженого переліку стандартних операційних процедур та методик виконання; Проводить контроль якості лабораторних досліджень (внутрішній та зовнішній) та контролює проведення контролю якості лабораторних досліджень; ведення звітно-облікової документації.

Додатково: З/П 10 000 грн.

Контактна інформація: м. Черкаси, вул. Гоголя. Тел. +38 (063)-479-01-27, Надія Кіндик.

Учитель біології та географії

Роботодавець: Спеціалізована школа № 165 (м. Києва)

Вимоги: компетентність та професіоналізм.

Умови: комфортні.

Обов’язки: відповідно до посадових обов’язків вчителя географії та біології.

Додатково: З/П 11 000 грн.

Контактна інформація:  м. Київ, вулиця Жилянська, 75. Тел. +38 (097)-678-89-88 Людмила Вашкулат.

ФАКУЛЬТЕТ ІСТОРИЧНОЇ І СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ

Вихователь

Роботодавець: ЗДО Тотоша Нивки

Вимоги: Любов до дітей; вища спеціалізована освіта; досвід роботи вихователем від 2 років; знання дитячої психології; володіння методиками розвитку; вільна грамотна українська мова; творчий підхід у роботі; порядність, пунктуальність, відповідальність.

Обов’язки: Догляд за дітьми; проведення занять та групових ігор; забезпечення безпеки та гігієни дітей; планування занять.

Умови: Садок європейського зразка; маленькі групи дітей; дитячий садок знаходиться на станції метро Нивки; можливість професійного зростання; допомога і супровід методиста; можливість навчання; хороший керівник.

Додатково: Заробітна плата обговорюється на співбесіді.

Контактна інформація: м. Київ, проспект Перемоги, 67. Тел. +38 (050) 947-40-57.

Вихователь

Роботодавець: ДНЗ № 692 (м. Київ)

Вимоги: в дошкільний навчальний заклад Солом’янського району потрібен вихователь; досвід роботи від 1 року; середня спеціальна освіта або неповна вища освіта.

Умови: І- ІІ зміна, 6 годин на день.

Обов’язки: відповідальність, організованість, охайність, вміння організовувати дітей, володіння методиками раннього розвитку дітей.

Додатково: З/П 4 000-5 000 грн.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Златопольська.

Вихователь

Роботодавець: Приватна школа «Європейський колегіум».

Вимоги: Ми шукаємо людину з вищою освітою, працелюбну, зі знанням англійської мови, що має творчі та сучасні погляди та шанобливо ставиться до дітей.

Умови: Офіційне працевлаштування; комфортне приміщення та сучасне обладнання; невеликі групи дітей (до 16 осіб); надаємо можливість для зросту та навчання; харчування, кава та чай.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Михайла Максимовича, 28. Тел. ·+38 (097) 953-18-65, Юлія Шпаченко.

Вихователь

Роботодавець: ДНЗ № 144

Вимоги: педагогічна освіта.

Обов’язки: здійснює освітній процес за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу, якісно організує та проводить заняття з дітьми згідно сучасних вимог.

Умови: Вільно володіє державною мовою, спілкується з дітьми і батьками виключно нею.

Додатково: З/П 6 500 грн.

Контактна інформація: м. Київ, 2-а Північна вулиця, 42. Тел. +38 (044) 411-44-32.

ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ, МЕНЕДЖМЕНТУ І МИСТЕЦТВА

Практичний психолог

Роботодавець: СЗШ № 262, заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (м. Києва)

Вимоги: вища педагогічна освіта, досвід роботи, відповідальність.

Умови: офіційне працевлаштування.

Обов’язки: Участь у здійсненні освітньої, виховної роботи, спрямованої на забезпечення всебічного індивідуального розвитку дітей, збереження їх повноцінного психічного здоров’я. Проведення психологічної діагностики різного профілю та призначення. Ведення документації за встановленою формою.

Додатково: З/П 8 000-15 000 грн.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Галицька, 5.; тел. +38 (097)-620-07-45, Федорчук Лариса Григорівна.

Практичний психолог

Роботодавець: Університет Короля Данила

Вимоги: надання психологічної допомоги за запитом та/або відповідно до виявленої потреби в такій допомозі; здійснення психологічної профілактики; психологічного благополуччя та психічного здоров’я; співпраця з педагогічними (науково-педагогічними) працівниками щодо організації ефективної освітньої діяльності та співучасть у створенні, підтримці та розвитку психологічно безпечного освітнього середовища в закладі освіти.

Контактна інформація: м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, 35.

Практичний психолог

Назва організації: Харківський міський центр зайнятості 

Вимоги: вища педагогічна освіта, досвід роботи, відповідальність

Умови: офіційне працевлаштування.

Обов’язки: Участь у здійсненні освітньої, виховної роботи, спрямованої на забезпечення всебічного індивідуального розвитку дітей, збереження їх повноцінного психічного здоров’я. Проведення психологічної діагностики різного профілю та призначення. Ведення документації за встановленою формою.

Додатково: З/П 6 000 грн.

Контактна інформація: м. Харків. Звертатися за тел. +38 (095) 411-83-45 Анна Петрівна.

Практичний психолог

Роботодавець: Дошкільний навчальний заклад № 599 (м. Київ)

Вимоги: наявність санітарної книжки

Умови: щодня

Обов’язки: відповідно до посадових.

Додатково: З/П 6 000-8 000 грн.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Василя Стуса, 26А.

Практичний психолог

Назва організації: Кіровоградський обласний центр зайнятості 

Вимоги: освіта вища; ініціативність; відповідальність.

Умови: можливість працевлаштування без досвіду роботи; офіційне оформлення; соціальний пакет; вчасна та стабільна заробітна плата.

Обов’язки: Забезпечення індивідуального підходу до кожного учасника навчально-виховного процесу на основі його психолого-педагогічного вивчення, надання своєчасної психологічної допомоги та підтримки усім учасникам навчально-виховного процесу.

Практичний психолог

Роботодавець: Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ» м. Києва

Вимоги: педагогічна освіта та досвід роботи; уміння та бажання спілкуватися з дітьми, створювати сприятливий психологічний мікроклімат в установі; грамотна українська мова; інноваційний підхід та використання новітніх методик; пунктуальність, відповідальність, результативність; уміння працювати в команді; бажання генерувати нові ідеї; майстерність до самоорганізації.

Умови: гідна заробітна плата та офіційне працевлаштування; підтримку Ваших сміливих ідей, авторських методик; уважність, людяність та повагу до Вашої праці.

Додатково: Більше дізнатися про ліцей можна за адресою: www.pl.kpi.ua .

Контактна інформація: м. Кив, проспект Перемоги, 37. Тел. +38 (044)-204-94-71, Інна Анатоліївна.

ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ І МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ

Учитель математики

Назва організації: Харківський міський центр зайнятості.

Роботодавець: Харківська гімназія № 23

Вимоги: повна вища педагогічна освіта за спеціальністю «Математика та інформатика». Освітньо-кваліфікаційний рівень: бакалавр, спеціаліст, магістр.

Умови: офіційне працевлаштування та повний соц. пакет.

Обов’язки: Робота на ½ ставки; Проводити заняття з математики у 5-11 класах відповідно до розгляду та навчальних програм; організовувати позакласну діяльність з учнями відповідно до плану роботи гімназії; забезпечувати дотримання норм і правил техніки безпеки.

Додатково: З/П 6 000 грн.

Контактна інформація:  Звертатися за тел. +38 (095) 411-83-45 Анна Петрівна.

Учитель математики

Роботодавець: спеціалізована школа № 82 (м. Київ)

Обов’язки: проведення уроків математики у середній школі.

Додатково: За більш детальною інформацією звертатися до заступника директора з НВР – Антонової Тетяни Петрівни, тел. +38 (063) 766-15-57.

Контактна інформація: м. Київ, вулиця Миколи Шпака, 4.

Учитель математики

Роботодавець: школа № 50 (м. Київ)

Обов’язки: Здійснення навчання учнів із урахуванням специфіки предмета, реалізація освітніх програми відповідно до навчального плану, власного поурочного плану і розкладу занять, використання різноманітні прийомів, методів, засобів навчання.

Вимоги: Любов до обраної професії, бажання навчатися, зростати професійно, ділитися досвідом та здобувати новий.

Умови: Вакансія вчителя математики, 28 годин.

Додатково: Залежно від стажу роботи, категорії, звання.

Контактна інформація: м. Київ, вул. Миколи Ушакова, 12-А. тел. +38 (093)-720-62-07 Марина Подгора.

Вчитель математики, фізики, інформатики

Роботодавець: Немішаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1

Вимоги: педагогічна освіта, володіння методиками викладання, грамотна усна та письмова українська мова; уміння спілкуватися з дітьми у креативному форматі з демократичним та індивідуальним підходом; прагнення до самовдосконалення та навчання.

Обов’язки: цікаве викладання навчального матеріалу згідно програм МОН; підготовка занять і навчальних матеріалів; надання зворотного зв’язку батькам; проведення роботи з учнями на основі їх індивідуальних особливостей, робота на якісний навчальний результат.

Умови: забезпечуємо кабінет з сучасним обладнанням; академічну свободу викладання та можливість реалізації креативних ідей у системі навчання; демократичну корпоративну культуру та командну роботу; допомогу в підготовці до занять і навчання найсучаснішим методам педагогіки; гнучкий графік (можливість обирати кількість і розклад академічних годин); можливості росту фінансової винагороди за рахунок підвищення кваліфікаційної категорії, участі у мотиваційних заходах та фахових проектах.

Додатково: З/П 6 000-8 000 грн.

Контактна інформація: м. Буча, вулиця Заводська, 45. тел. +38 (068)-468-69-29, Елена.

Учитель математики

Роботодавець: Фінансовий ліцей (м. Київ)

Вимоги: професійні знання, досвід роботи в школі; стан здоров’я та працездатність; володіння українською мовою, порядність, спроможність до інноватики, проектної діяльності; практика роботи з мультимедійним обладнанням та сервісами дистанційного навчання.

Умови: від півставки + (10 год/тиж) до ставки + (20 год/тиж); викладання математики 2−4 невеликим групам учнів (від 10 до 15 учнів кожна) 6х-9х класів.

Обов’язки: викладання предмету згідно розкладу занять, заповнення журналів (паперових та електронних), участь у нарадах, педрадах, підвищенні кваліфікації.

Додатково: З/П 5 000-15 000 грн. в залежності від категорії, стажу, предметного навантаження.

Контактна інформація: м. Київ, проспект Георгія Гонгадзе, 32Е.

ФАКУЛЬТЕТ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Міжнародний ліцей МАУП

Вимоги: Вища педагогічна освіта; досвід роботи з дітьми понад 3 роки; рівень англійської мови – В2 і вище; вміння працювати на кінцевий результат; знання дитячої психології; висока культура мовлення.

Обов’язки: Ефективне навчання дітей (наповненість класів до 16 осіб); реалізація освітніх і креативних проектів; підготовка учнів до ДПА, ЗНО та участі у конкурсах і олімпіадах.

Умови: Висока заробітна платня (220 грн. / 1 ак. год. / вища кат.); графік роботи з 8:00 до 15:00 (відповідно до розкладу), вихідні: субота та неділя; офіційне працевлаштування; оплачувана відпустка та лікарняні листи; комфортні умови праці; повне матеріально-технічне забезпечення; атестація та оплачувані курси підвищення кваліфікації.

Додатково: З/П 12 500 грн.

Контактна інформація: м. Київ, р-н. Голосіївський, Вул. Фрометівська, 2.

Вчитель англійської мови

Роботодавець: Гімназія НПУ імені М. П. Драгоманова

Вимоги: бажання творчо працювати.

Обов’язки: вчитель англійської мови.

Умови: повна зайнятість, гарний колектив, створені всі умови для продуктивної праці.

Контактна інформація: м. Київ, р-н. Шевченківський, вул. Т. Шевченка, 56-А.

Тел. +38 (044) 234-49-77, Яна.

Пам’ятайте – чим чіткіше визначені Ваші цілі, тим більше шансів, що в новому році Ви знайдете роботу своєї мрії. Щиро зичимо Вам успіхів і терпіння!

Перейти до вмісту