Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Святкуй Різдво з творчими сковородинівцями! [ВІДЕО]

Передріздвяний вечір вже на порозі. Згадайте, з яким нетерпінням ви чекали його в дитинстві? Як вчили колядки та щедрівки, раділи простим цукеркам та копійкам. І як же затишно ставало на душі кожного разу, коли ви ділилися своїм теплом з ближніми. Не зважаючи на виклики часу та численні складнощі, колектив нашого університету, спільно зі своїми партнерами та друзями, хоче, аби прийдешнє Різдво повернуло нас до витоків: хочемо нагадати вам про його дух, зробити це свято родинним та чарівним, під мелодії колядок та щедрівок зарядити Вас позитивом, подарувати частинку свого тепла і допомогти тому, аби всі побажання неодмінно збулися.

Нині, у переддень Різдва Христового, пропонуємо Вам розділити радість свята разом з творчими колективами закладів культури і релігійних організацій Переяславської громади, талановитою молоддю із ЗОШ № 7 та  Університету Григорія Сковороди в Переяславі, приєднавшись до перегляду  онлайн-трансляції  концерту «Різдвяна зоря»:

«Для мене таїнство коляди відкрила Катерина Іванівна Устінова та колектив «Веселка» це справжня магія! Коли ти у радісному багатоголоссі стаєш одним цілим з великим колективом то ніби впадаєш у своєрідний транс. І все дрібне й лихе йде геть. Напевно, це є одна з прадавніх Українських медитативних технік» коментуємо співорганізатор задуму, керівник соціально-гуманітарного відділу університету Андрій Іващенко на своїй сторінці у Facebook.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі реалізує цей задум спільно з Відділом культури і туризму Переяславської громади, інтернет-каналом «ProSLAV» та провайдером телекомунікаційних послуг «ХатаNET».

Поміж тим, напередодні Нового року колектив студентів, викладачів та співробітників університету потішив усю сковородинівську та довколауніверситетську спільноту своїм варіантом колядки «Старий рік минає». За ідею та успішну реалізацію задуму взявся колектив Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю, а заколядувати на Божу славу та подарувати радість наближення Різдва зголосилися заступник декана факультету фінансово-економічної та професійної освіти з виховної роботи, фахівець Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю, старший викладач кафедри економіки Анатолій Овсієнко; старша викладачка та лаборантка кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології Наталія Харченко; кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри математики, інформатики та методики навчання Борис Шевчук; лаборантка кафедри економіки та випускниця університету Галина Лаврега; лаборантка кафедри біології, методології і методики навчання, студентка Ірина Марущак; фахівці Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю Олександр Дронь, Тетяна Динько та Максим Левченко; студенти Сергій Осадчук та Мирослава Бровченко. Їх чудові українські вбрання з’явилися в кадрі завдяки допомозі колективу Циблівського будинку культури, в особі хореографа народного ансамблю «Ластівка» Надії Данько. Виднограй разом зі святковим зверненням ректора університету, доктора історичних наук, професора, академіка, ректора університету Віктора Коцура можна переглянути нижче:

Напередодні світлого свята народження Христа бажаємо, аби у ваших душах панувала радість, а на обличчях неодмінно сяяла усмішка. Нехай до кожної оселі завітає щастя, мир, спокій та любов, а сяйво свічок прожене смуток і темряву. Нехай янгол завжди оберігає від негараздів, а Господь дарує благословення на усі Ваші добрі справи!

Збирайтесь до родинного кола під музику Різдва!

Перейти до вмісту