Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щасливого Нового року та Різдва! [+ ВІДЕО]

З початком кожного Нового року ми завше чекаємо початку чогось нового й незвіданого.  Хто б міг подумати, що 2020-ий рік стане для всіх нас переломним, й буде далеко не схожим на всі попередні. Нам довелося тривалий час не бачити своїх друзів та близьких, скасовувати й переносити реалізацію найрізноманітніших планів і заходів, а викладачі та студенти альма-матер були вимушені жити сковородинівським життя, здебільшого, у режимі он-лайн.

Дорогі сковородинівці, шановні друзі та партнери університету!

У рік Білого Металевого Бика зичимо Вам перейняти риси цієї сильної духом тварини, забути про усі негаразди і турботи й об’єднатися навколо головних цінностей: любові один до одного, взаємопідтримки, поваги, віри та оптимізму. Хай прийдешній рік буде світлим, щасливим та мирним, означеним подальшими професійними та науковими досягненнями, миром та злагодою.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і Божої благодаті. Нехай 2021-й рік буде багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Нехай разом з першою зорею, що ознаменує світло народження Христа, ваші серця переповняться любов’ю, надією та вірою, а оселі – теплом та світлом. Нехай Ваша праця завжди буде потрібною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими.

Нехай ці свята  запалять ваші душі вогником світлих емоцій, щасливих посмішок та радісними подіями. Нехай Новий 2021 рік неодмінно виправдає навіть найбільші ваші очікування та стане роком численних успіхів та звершень.

P.S.: Не зраджуємо традиції і пропонуємо Вам переглянути новорічне вітання доктора історичних наук, професор, академік, ректор університету Віктор Коцур, а також музичний сюрприз від колективу студентів та співробітників Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Веселих та смачних свят!

Перейти до вмісту