Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сесія позаду: як студенти нашого університету проведуть свята

Ну от і підійшла в нашому університеті до завершення зимова студентська сесія: студенти-бакалаври та першокурсники магістратури можуть спокійно здавати модульне тестування та насолоджуватися канікулами, а другокурсники магістратури захистили дипломні роботи – студентське життя них на цьому закінчується. Наші студенти поділилися своїми планами на свята та враженнями про минулу сесію з переяславською редакцією інтернет-видання «Інформатор» – не можемо не переповісти про них і ми.

Цікота Я.

Яна Цікота, випускниця факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій:

Я закінчила природничо-технологічний факультет. Екзамен склала на 90 балів зі ста. І хоч за дипломну та державні іспити у мене п’ятірки, до червоного диплому не дотягнула. Нещодавно виїхала з гуртожитку і тепер знімаю квартиру з кращими умовами. Знайшла тут роботу, планую залишатися в Переяславі. А на Новий рік хочу поїхати додому (це недалеко від міста) і бути з сім’єю.

Федорова О.

Олександра Федорова, магістрантка І року навчання факультет української та іноземної філології:

Оцінки в мене хороші: від 22 і вище (максимум 30 — ред.). Ця сесія не була для мене незвичною, майже така, як і літня, через карантинні обмеження. Новий рік я зустріну вдома в Черкасах з близькими людьми. Чого чекаю від 2021-го? Хочу вже повернутися на пари.

Усенко А.

Артем Усенко, студент IV курсу факультету фінансово-економічної та професійної освіти:

Сесія пройшла чудово і бали хороші – від 20 до 30. Здавав такі предмети, як бюджетування діяльності підприємства, фінансову статистику, бюджетну систему. Я також працюю в університеті відеооператором та роблю відеомонтаж. Новий рік планую зустріти вдома в місті Вільногірськ на Дніпропетровщині у сімейному колі, а потім з друзями. На наступний рік планую дожити до своїх 24 років (сміється – ред.).

Мацюта Ю.

Юлія Мацюта, студентка IV курсу факультету української та іноземної філології:

Сесія пройшла добре, але супроводжувалась деякими невдачами – предмети у системі Moodle не вмикались або їх не було в базі. Складала зарубіжну літературу, морфологію англійської мови, охорону праці, безпеку життєдіяльності. Працюю я зараз дистанційно вчителем німецької та англійської у переяславській мовній школі «Поліглот». Новий рік планую зустріти з батьками у Херсоні, тут же я зараз живу. Головне, що планую на наступний рік, – закінчити університет.

Ташоян К.

Крістіна Ташоян, студентка II курсу факультету української та іноземної філології:

Сесія цього року була надзвичайно складною, але оскільки ми добре зрозуміли матеріал, який нам представили викладачі нашого факультету, здали її добре. Я чудово склала сесію, адже готувалася, багато писала. Новий рік планую святкувати у колі своїх родичів, близьких людей і друзів у Яготині. У наступному семестрі залишуся в гуртожитку, тому що це дуже заощадливо. Багато великих планів на рік, не менше й сподівань. Наприклад, є надія отримувати підвищену стипендію.

Юлія Кравченко та Оксана Симоненко

Перейти до вмісту