Казкове свято, на яке щороку з нетерпінням очікують і дітлахи, і дорослі, своєрідний символ людської надії і віри в краще майбутнє – це, без сумнівів, День Святого Миколая. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

І хоча свої подарунки під подушками дітлахи знайшли сьогодні зранку, до нашого університету Святий Миколай завітав ще вчора і привітав сковородинівців з прийдешнім святом, цілий ранок пригощаючи солодощами усіх студентів, викладачів та співробітників університету, хто якнайраніше прийшов на роботу чи навчання.

За неймовірно смачне печиво, яке добряче підняло настрій сковородинівцям слід подякувати майстрині на всі руки, талановитому кондитеру, старшому викладачу кафедри професійної освіти Надії Різник.

Складаємо вдячність й чи не найхаризматичнішому викладачу нашого університету, кандидату філологічних наук, доценту кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Миколі Шабінському, який нині уже вдруге перевтілився у Святого Миколая, аби подарувати маленьке свято своїм колегам та студентам.

Сердечно вітаємо Вас із Днем Святого Миколая! Сподіваємося, нині ви прокинулись з чудовим настроєм, виправданим світлим очікуванням, з щирими почуттями і відчуттям щастя. Бажаємо, аби добрий Святий приніс міцне здоров’я та безхмарне щастя у ваші родини, а у ваших домівках панував мир та спокій.

P.S.: У якості святкового подарунку пропонуємо Вам переглянути відео та фотозвіт з місця події, а вже за кілька годин на офіційних сторінках університету в Facebook та Instagram стартують святкові розіграші смачних та корисних дарунків від Миколая.

Перейти до вмісту