Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Гідна освіта – Гідне життя»: долучайся до онлайн-форуму

Сковородинівці мають можливість долучитися до соціального проєкту «Гідна Україна», який реалізується в Україні за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства освіти і науки України, Освітнього Омбудсмена, Уповноваженого України з прав дитини, Amnesty International, Global Dignity Ukraine, EdCamp Ukraine.

У рамках всеукраїнської програми «Гідність у дії», на базі Центру інноваційного навчання та трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі, 9 грудня 2020 року відбудеться онлайн-форум «Гідна освіта – Гідне життя».

Місія онлайн-форуму – сприяти лідерству, ґрунтованому на повазі й підтримці глобального діалогу про гідність, плекати академічну, професійну гідність задля благополуччя нинішнього та майбутніх поколінь.

У колаборації здобувачів вищої освіти, випускників, викладачів, стейкхолдерів:

  • актуалізуємо основні принципи Гідності;
  • визначимо координати Гідності у системі громадянських цінностей;
  • поділимося історіями про Гідність і Свободу із власного досвіду;
  • розробимо дорожню карту дій, що слугуватиме конструктивним змінам, удосконаленню освітнього простору, забезпеченню якості освіти як умови Гідного життя.

До участі у заході можна долучитися 9 грудня 2020 року о 11:00 за посиланням.

Спільно ми зможемо актуалізувати візію Гідності як ключової категорії саморозвитку особистості, академічного, наукового, професійного розвитку та кар’єрного зростання.

Інформацію надано Центром інноваційного навчання та трансферу технологій

Перейти до вмісту