Любите творчість Шекспіра? Зголошуйтесь до участі у конкурсі дослідницьких і креативних проєктів: умови участі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Любите творчість Шекспіра? Зголошуйтесь до участі у конкурсі дослідницьких і креативних проєктів: умови участі

Конкурсів, у яких усі охочі студенти нашого університету можуть проявити себе багато не буває. Сьогодні ми маємо нагоду сповістити вам про те, що в Україні стартував Всеукраїнський шекспірівський конкурс студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса. Уже не вперше цей конкурс проводиться з метою інтенсифікації шекспірознавчих студій в Україні, популяризації спадщини Вільяма Шекспіра в студентському середовищі, виявлення філологічно обдарованої молоді, а також стимулювання науково-дослідницької і творчої активності студентів як важливого чинника формування фахівців нового типу.

Конкурс відбувається у три етапи, відтак у найближчі кілька днів ви маєте зголоситися до участі (перший етап), після чого в нашому університеті відбудеться оцінювання ваших проєктів, а у останній чверті грудня в альма-матер відбудеться публічний захист проєктів в режимі відео-конференції та визначення переможців.

Зазначимо, що участь у конкурсі можуть брати участь студенти, які здобувають освіту за ступенем бакалавр, магістр та доктор філософії. Роботи можуть бути лише індивідуальними, а учасники беруть на себе відповідальність за достовірність інформації, поданої на розгляд журі та дотримання принципів академічної доброчесності.

З вимогами до виконання й оформлення конкурсних робіт, додатками та критеріями оцінювання, порядком визначення переможців та апеляції результатів, складом організаційного комітету та журі Конкурсу можна ознайомитися тут.

Переможців буде нагороджено дипломами І-ІІІ ступенів за підписом Міністра освіти і науки України, а шість переможців отримають грошові премії від Союзу українок Америки.

Зголошуйтеся до участі, адже це велика та цікава можливість заявити про себе та свої науково-дослідні й творчі здібності, дати належний зворотній зв’язок на творчість видатного англійського драматурга, чиїми напрацюваннями зачитується увесь світ.

Перейти до вмісту