Сьогодні – Міжнародний день студента: вітання та подарунки вже тут!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сьогодні – Міжнародний день студента: вітання та подарунки вже тут!

Сьогодні Україна, разом з усім цивілізованим світом, святкує Міжнародний день студента. Саме студенти у всі часи були, є і будуть авангардом української молоді – вони найкращі у навчанні та активності, вони небайдужі до долі своєї країни і першими виходять на революції та повстання, вони веселі, винахідливі, розумні та працьовиті. І саме від них залежить те, яким вже завтра буде рідний університет, наша держава, світ. Відтак, у цей день увесь професорсько-викладацький склад та співробітники університету вітають усіх сковородинівців з цим святом, і надсилають їм найщиріші слова вітань!

Шановне студентство університету!

Нині у вас один  з найпрекрасніших, найактивніших та найвеселіших періодів вашого життя – студентські роки: роки звершень, кохання, перших вагомих досягнень і розчарувань. Кожен день несе щось нове, незвичайне та непересічне. І навіть якщо ви вже давно закінчили нашу альма-матер, головне те, що всередині ви не втратили ту нитку, що пов’язує у об’єднані студентське братство сковородинівців

Бажаємо вам терпіння та працьовитості, легкого навчання і шалених пригод. Зичимо завжди бути на висоті усіх викликів сучасності, які нині постали перед всіма нами. Нехай збуваються усі ваші мрії, а у серці назавжди збережеться романтика студентських літ – навіть якщо ви закінчили альма-матер багато років тому.

Хай ваше студентське життя буде яскравим і активним, у ньому не буде зневіри і невдач. Нехай в заліковці гордо червоніють успішно здані заліки, нехай завжди буде стимул для творчості, навчання і веселощів!

У цей день ми традиційно не залишимо вас без подарунків! Сьогодні о 17:00 на усіх сторінках соціально-гуманітарного відділу у соціальних мережах відбудеться святковий онлайн-концерт, а на офіційній сторінці університету в Instagram вже стартував конкурс, у якому ректор нашого університету дарує запас енергії для дистанційного навчання – сучасний Power bank Xiaomi Mi 3 20000 mAh Fast Charge White.

Веселого святкування та усіх гараздів!

Перейти до вмісту