«Цілеутворення – або як зрозуміти що тобі потрібно?»: не прогавте наймотиваційніший тренінг від Івана Омеляна

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Цілеутворення – або як зрозуміти що тобі потрібно?»: не прогавте наймотиваційніший тренінг від Івана Омеляна

Цілеутворення ОмелянНе помилимося, якщо припустимо, що скоріше за все просто зараз кожен з Вас має якусь ціль, яку, в силу певних обставин, поки не може досягнути. Можливо, це просто не те, що вам справді потрібно. Щоб з’ясувати, в чому справа, «Платформа можливостей», не зважаючи на червону зону та повальну хвилю пандемії, повертається до вас у онлайн-форматі і готує дещо цікаве.

Вже 11 листопада (в середу) о 18:00 на платформі Microsoft Teams в рамках формату «Платформа можливостей», спеціально для сковородинівців свій авторський тренінг на тему «Цілеутворення – або як зрозуміти, що потрібно тобі?» проведе засновник ініціативи «Gap Year» – спільноти, де прокачують Soft skills та реформують власне життя, експерт з розвитку особистості та громадських організацій, представник EID в Україні Іван Омелян.

Просто зараз плануйте цю подію у вашому календарі, готуйте запашну каву або чай зі смаколиками та в означений час неодмінно долучайтесь до нас за адресою – https://cutt.ly/VgFIcKy (+ qr-код).

QR ОмелянНаукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених спільно з Відділом PR-технологій та зв’язків університету спільно з освітнім проєктом «Gap Year» гарантують вам приємне та корисне проведення часу.

Бережіть себе, та неодмінно побачимося в онлайні – буде мотиваційно!

Перейти до вмісту