Соснівське НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» у пошуках вчителя англійської мови: гаряча вакансія

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Соснівське НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» у пошуках вчителя англійської мови: гаряча вакансія

Актуальні вакансії

Сектор працевлаштування Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю нашого університету регулярно отримує пропозиції від роботодавців для наших студентів та викладачів й наполегливо сприяє тому, аби всі вони задоволені охочими сковородинівцями, які просто зараз знаходяться в пошуках роботи.

Нині до нас звернулася адміністрація Соснівського НВО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО» з проханням допомогти із кадровим забезпеченням закладу, а саме, знайти вчителя англійської мови  на постійне місце роботи з повним тижневим навантаженням (26 годин)

У свою чергу, роботодавець зобов’язується щомісяця у повному обсязі відшкодовувати  витрати на доїзд до місця роботи (при необхідності, можуть забезпечити житлом).

Якщо вас зацікавила дана пропозиція хутчіше звертайтеся за телефонами вказаними у блоці контактна інформація – гарна робота з достойними умовами та оплатою вже ближче ніж Ви думаєте.

Контактна інформація: (098)646-18-56 – Литус Ольга Анатоліївна (директор Соснівського НВО)

Соснівське навчально-виховне об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти»: вул. Центральна, 36, с. Соснова, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська обл. тел./факс + 38 (04567)3-92-21, е-mail: sosnovaschool@ukr.net.

Перейти до вмісту