Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає з днем міста!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Університет Григорія Сковороди в Переяславі вітає з днем міста!

 

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Безсумнівно, одним із таких свят для нас є День народження Переяслава. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

Шановні переяславці – викладачі та студенти, співробітники та містяни!

Університет Григорія Сковороди сердечно вітає вас з 1113-ю річницею поступу нашого рідного міста, що славиться багатовіковою історією, самобутньою культурою, різноманітними звичаями і традиціями, але найбільше – талановитими, добрими, працьовитими людьми, які творять матеріальне і духовне сьогодення та майбутнє.

Сьогодні ми відзначаємо свято єднання всіх, кому дороге наше місто – його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і натхненне сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога.

День народження рідного міста об’єднує усіх, незалежно від віку та професії. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої згуртованої та небайдужої родини. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися. Змінюються покоління, а Переяслав з кожним днем стає все кращим і кращим.

Понад тисячолітня історія славетного Переяслава – це великий період в історії розбудови та становлення нашого міста. Багато поколінь переяславців самовіддано працювали, творили, аби місто стало таким, яким воно є сьогодні. Переяслав справді може пишатися тим, що в ньому зростають покоління талановитих і працелюбних людей, зокрема студентів нашого університету. Усі досягнення, якими багатий Переяслав, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

Багаторічна співпраця та партнерство, спільні інтереси у розвитку, – це ті пріоритети, які вже десятки років об’єднують місто та його університет. Нас не можна уявити один без одного, тому ми хочемо аби наше місто й надалі динамічно розвивалося, щоб ми могли тут реалізовувати наші спільні мрії, долати нові виклики – у сфері розширення наших контактів, розвитку людського потенціалу, освіти, культури, інвестицій та інших сфер, які так потрібні для нашого спільного щасливого завтра.

У цей святковий день від імені усієї сковородинівської родини ми бажаємо переяславцям за місцем народження та станом душі міцного здоров’я, щастя, кохання, численних успіхів та гараздів. Нехай минають усі негаразди, а в кожному домі панує мир і спокій, любов та достаток, родинний затишок та здійснення усіх планів та заповітних мрій.

Віримо, що з кожним роком наше місто розквітатиме та гарнішатиме з ще більшою силою, краще житиметься його мешканцям, а всі вони ставатимуть толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного,.

Бажаємо вам, аби, приємно проводячи цей святковий час, ви пам’ятали про те, що жодна пандемія не зможе затьмарити радість життя в прекрасному місті Переяславі.

Зі святом нас, переяславці! З Днем народження, рідне місто!

Перейти до вмісту