Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Студентський пікнік» цієї осені таки відбудеться – розповідаємо де і коли

Студентський пікнікНарешті у калейдоскопі навчальних днів ми можемо порадувати вас, любі студенти та студентки, адже традиційний «Студентський пікнік» цієї осені таки відбудеться! Запрошуємо усіх бажаючих знайти нових друзів, погрітись біля багаття, поспівати пісень та просто гарно провести час в дружній атмосфері 17 вересня о 17:00 на галявині обабіч «Стогніївського шляху».

Протягом вечора відбудеться традиційне творче представлення факультетів до Дня першокурсника – кожен матиме змогу продемонструвати свій талант, взявши участь у «Вільному мікрофоні».

Вечір відбудеться з урахуванням соціальної дистанції, увесь інвентар та музичний супровід до та після заходу обробляється антисептичними препаратами!

Організатори забезпечують казани, дрова, музичний супровід та гарний настрій. З собою ж, натомість, слід мати усе необхідне задля вашого власного комфорту: килимки, їжу та напої, музичні інструменти, теплий одяг тощо) та, обов’язково, засоби індивідуального захисту!

Хоча захід такого формату відбудеться лише вдруге, проте всі з нетерпінням на нього чекають. А якщо ви ще не чули про формат «Студентського пікніка», то пропонуємо вам почитати статтю про враження сковородинівців від минулорічного вечору відпочинку та знайомств.

Інформацію надано соціально-гуманітарним відділом університету

Перейти до вмісту