IX-ті «Сікорські читання»: зголошуйтеся до участі у круглому столі «Краєзнавство Переяславщини: дослідження, проблеми, постаті»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > IX-ті «Сікорські читання»: зголошуйтеся до участі у круглому столі «Краєзнавство Переяславщини: дослідження, проблеми, постаті»

У другій декаді жовтня 2020 р.* у межах програми заходів ІХ Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання» в конференц-залі імені В.О. Сухомлинського (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, корпус 2, поверх 2) відбудеться круглий стіл «Краєзнавство Переяславщини: дослідження, проблеми, постаті» (спеціальна тема: «Особистість в локальному історичному просторі)». Організаторами заходу традиційно є Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав», Національна спілка краєзнавців України (Переяславський міський осередок) та Університет Григорія Сковороди в Переяславі.

Повідомляємо, що до початку роботи круглого столу планується публікація тез виступів учасників, і кожен з Вас може долучитися до проведення.

Задля цього слід зробити заявку вказавши: 1) П.І.Б (повністю); 2) місце роботи та посаду (повна назва); 3) науковий ступінь та вчене звання; 4) тему доповіді; 5) адресу електронної пошти та телефон.

Заявки та тези виступів приймаються на електронну адресу: niezkonference@gmail.com до 30 вересня 2020 р. із врахуванням наступних вимог:

– обсяг текстів 2–3 сторінки (4–6 тис. знаків з пробілами);

– набір здійснити в редакторі Word (шрифт Times New Roman, 14 кегль, міжрядковий інтервал 1,5, поля: верхнє, нижнє, ліве, праве – 20 мм);

– джерела та літературу слід оформлювати згідно з Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015;

при посиланні використовувати автоматичні підсторінкові індекси з продовжуваною нумерацією.

Звертаємо вашу увагу, що для друку матеріалів передбачено грошовий внесок у розмірі собівартості примірника збірника (60 грн.), а про розгляд заявок та включення тез до збірки учасників буде повідомлено до 1 жовтня 2020 р.

Важливо! До програми роботи круглого столу буде включено теми доповідей лише тих учасників, що надали заявки та тези, оформлені відповідно до вимог.

Довідкова інформація за телефонами:

+38 (063) 114–43–27 – заступник голови організаційного комітету роботи круглого столу к.і.н., проф. Олександр Колибенко.

+38 (096) 128–88–89 – заступник голови організаційного комітету ІХ Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання», к.і.н. Тарас Нагайко.

*Зверніть увагу, що у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та запроваджені карантинні обмеження  про точну дату, час та формат проведення заходу учасники будуть повідомлені завчасно.

 Оркомітет конкурсу

1 Response
  1. Anatolii

    Молодці організатори, що запропонували спеціальну тему: «Особистість в локальному історичному просторі”.

Перейти до вмісту
%d bloggers like this: