Стало відомо, коли аспіранти університету мають прозвітувати про свої досягнення за рік

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо, коли аспіранти університету мають прозвітувати про свої досягнення за рік

Життя кожного аспіранта не мислиме без звітування про виконання індивідуального плану наукової роботи за відповідний період, яке традиційно відбувається раз на рік та дає змогу керіникам роботи, кафедрі та відділу аспірантури та доктрантури вивчити представлені аспірантом, здобувачем, докторантом матеріали, порівняти отримані досягнення із запланованими і прийняти рішення щодо стану виконання індивідуального плану наукової роботи. Сьогодні ми маємо повідомлення для аспірантів Університету Григорія Сковороди в Переяславі – уже найближчими днями їх чекатимуть у альма-матер для такого звіту. Готуйте звіти та занотовуйте дати.

У зв’язку із завершенням навчання в аспірантурі, проведенням атестації аспірантів (наказ №25 від 1.09.2020 р.), аспірантам ІV року навчання слід з’явитися до відділу аспірантури та докторантури (корпус № 1, поверх № 1, ауд. 119.) 3 вересня 2020 р. для оформлення особової справи.

У разі не виконання наказу, університет буде вимушений вирішувати питання випуску згідно чинного законодавства України.

На атестацію мати при собі наступні документи:

  1. Заповнений індивідуальний план аспіранта;
  2. Витяг із засідання вченої ради про затвердження теми дисертаційного дослідження;
  3. Звіти аспіранта (за 4 роки);
  4. Витяги засідання кафедри (за 4 роки);
  5. Витяг із засідання кафедри про проходження практики (90 годин);
  6. Академічна довідка;
  7. Копії публікацій та апробацій.

Що ж стосується аспірантів І-ІІІ років навчання, незалежно від форми навчання, то їх атестація, відповідно до наказу № 25 від 1.09.2020 р. (прикріпити) відбудеться 10 вересня 2020 р. о 13:00 у відділі аспірантури та докторантури (корпус № 1, поверх № 1, ауд. 119.)

На атестацію мати при собі наступні документи:

  1. Звіт;
  2. Індивідуальний план аспіранта;
  3. Витяг із засідання провідної кафедри.

 

Успішного звітування, науковці!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту