Міжнародний дитячий центр «Артек» шукає вихователів та вожатих – вакансія твоєї дитячої мрії вже тут!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Міжнародний дитячий центр «Артек» шукає вихователів та вожатих – вакансія твоєї дитячої мрії вже тут!

FПевно, важко знайти тих, хто жодного разу не чув про «Артек» – той самий легендарний дитячий оздоровчий центр загальнодержавного значення, який багато десятиліть поспіль дарує приємні миті відпочинку та, без перебільшення, є мрією дітей з усього світу та, зокрема, України. Після тимчасової анексії Криму міжнародний дитячий центр «Артек» відновив свою діяльність у 2016 році у заповідній природній зоні – в Пущі Водиці, фактично в столиці. Сьогодні ми маємо гарну новину для випускників та студентів випускових курсів нашого університету, адже просто зараз, у рамках проведення цілорічного оздоровлення та відпочинку, МДЦ «Артек» здійснює набір вихователів та вожатих – у кожного з вас є шанс долучитися до цієї зоряної команди на постійній основі.

Яка освіта потрібна? Майбутні вихователі – педагогічна (магістр, бакалавр, молодший спеціаліст, студенти старших курсів); майбутні вожаті – будь-яка освіта (середня, середня спеціальна чи вища)

Як щодо досвіду роботи та віку? Фактично він не має значення, проте, у той же час, головним є досвід роботи з дітьми. Претендентам на посади має бути 19-25 років.

А які обов’язки на мене будуть покладені? Забезпечення безпеки життєдіяльності дітей, організація дитячого дозвілля, виховні заходи, надання умов для сприяння всебічного розвитку дитини

Який графік та умови роботи? Тривалість тематичної оздоровчої зміни – 21 день, надається безкоштовне проживання та харчування по собівартості

Ще якісь вимоги є? Так! Творчість, організованість, дисциплінованість, толерантність, відсутність шкідливих звичок, любов до дітей – усе це дуже потрібно «Артеку».

Хмммм, таке делікатне питання ще є! Щодо рівня заробітної плати! Тут усе прозоро – місячний посадовий оклад вожатого складає 7 273 гривень, вихователя – 7 651 грн.

Зверніть увагу на те, що для прийняття на роботу обов’язкова наявність медичної книжки та індивідуального графіку навчання (для студентів денної форми).

Контактна особа: Зайченко Катерина Сергіївна – тел.: + 38 (066) 881-95-45.

Зберігаючи кращі традиції «Артеку», у дитячому центрі запроваджені інноваційні освітні та виховні програми для розвитку соціальної активності і творчого потенціалу дітей та молоді, тому не вагайтеся, позаяк можливість долучитися до цієї команди випадає не часто.

Більш детальніше про діяльність МДЦ «Артек» можна ознайомитися на веб-сайті: www.artek.ua.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Інформацію надано Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту