Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Стартує реєстрація на курси від Coursera for Campus

Віднедавна Університет Григорія Сковороди в Переяславі має безкоштовний доступ до курсів на платформі Coursera 

Coursera for Campus – це платформа для університетів, що забезпечує високоякісне навчання відповідно до вимог ринку праці в масштабі всієї країни. Студенти користуються високоякісними, релевантними для роботи онлайн-курсами, які можуть бути сертифіковані за кредитами.

Сьогодні ми відкриваємо доступ до онлайн-навчання світового класу, де ультрасучасний контент відображений у відповідності до Ваших потреб: Комп’ютерні науки; Бізнес; Технологія; Охорона здоров’я; ІТ і Хмарні обчислення; Мистецтво та гуманітарні науки; Фізичні науки і техніка та Професійний розвиток.

Зверніть увагу, що дедлайн реєстрації на обрані для вивчення курси триватиме до 31 липня 2020 року, а, власне, сам дедлайн проходження обраних курсів – 30 вересня 2020 року.

Усіх охочих зареєструватись на платформі просимо якомога швидше надіслати на електронну пошту Відділу міжнародних зв’язків нашого університету internationalphdpu@gmail.com лист, у якому неодмінно слід вказати своє ПІП та адресу особистої електронної пошти.

Задля завершення процесу реєстрації Вам необхідно буде перейти на посиланням, що буде надіслано на вказану Вами електронну пошту від платформи Coursera.

Coursera – це велика кількість вражаючих курсів з широкого кола дисциплін від багатьох провідних установ, і ми пишаємося тим, що сковородинівці отримали чудову нагоду безкоштовно їх пройти. Відтак, не прогавте цієї нагоди!

Інформацію надано Відділом міжнародних зв’язків університету

Перейти до вмісту