Засідання стипендіальної комісії: стало відомо, хто буде отримувати стипендію у новому семестрі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Засідання стипендіальної комісії: стало відомо, хто буде отримувати стипендію у новому семестрі

У понеділок, 7 липня 2020 року, о 11:00 у залі засідань ректорату (№ 106) при використанні засобів індивідуального захисту і з дотриманням соціальної дистанції, відбулося засідання стипендіальної комісії з можливістю online-підключення (використання програми Microsoft Teams).

Засідання розпочалось з того, що декани факультетів презентували підготовлені проєкти наказів і надали пропозиції щодо призначення студентам стипендій за результатами ІІ семестру 2019/2020 навчального року. Багато академічних груп не використали свої ліміти. Тому перший проректор університету Валерій Хомич відмітив, що коли буде нараховано перші стипендії, зважаючи на наявність ліміту стипендійного фонду і враховуючи високі показники успішності студентів, будуть розроблені додаткові подання і з 1 липня 2020 року буде призначено ще кілька додаткових стипендій. Про подальший розвиток подій ви неодмінно дізнаєтеся у соціальних мережах університету.

А поки ознайомлюємо вас із підсумковими рейтингами студентів за результатами ІІ семестру 2019-2020 н. р. – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету та шукайте свої прізвища.

Педагогічний факультет

Природничо-технологічний факультет

Соціоісторичний факультет (історичне відділення)

Соціоісторичний факультет (відділення педагогіки і психології)

Факультет фізичного виховання

Філологічний факультет

Фінансово-гуманітарний факультет

Щиро вітаємо усіх, хто буде отримувати стипендію і нагадуємо, що студенти, які гарно навчались, але не потрапили до цього списку, все ще мають шанс претендувати на додаткові стипендії. Тож не засмучуйтесь та насолоджуйтесь теплим і сонячним літом, адже усім нам необхідно зарядитися енергією перед наступним навчальним роком.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту