VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів відбудеться дистанційно – 5 червня 2020 року

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів відбудеться дистанційно – 5 червня 2020 року

На початку червня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі вже ввосьме відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених». У зв’язку з вимогами часу та введенням на території України протиепідемічних заходів, які унеможливлюють сталий формат проведення, конференція відбудеться дистанційно, з використанням інформаційно-комунікаційної платформи Microsoft Teams. Переконані, нині у молодих вчених з усіх куточків України та, зокрема, сковородинівського вишу, які є постійними учасниками нашої конференції є чимало часу задля наукових пошуків та цікавих досліджень, тому як і завжди запрошуємо всіх зголошуватися до участі в конференції студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та викладачів!

Запрошуємо до участі студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та викладачів!

VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів
«Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених»
(05 червня 2020 року о 11:00)

Напрями роботи складаються із наступних секцій:

  1. Історико-філософські науки
  2. Політико-правові науки
  3. Природничо-економічні науки
  4. Психолого-педагогічні науки
  5. Фізична культура і спорт
  6. Філологічні науки

Робоча мова конференції: українська.

Приєднатися до онлайн-конференції за посиланням Microsoft Teams: https://cutt.ly/1yfc3SB

Місце проведення: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» (08401, Київська область, м. Переяслав-Хмельницький, вул. Сухомлинського, 30).

Збірник наукових праць матеріалів конференції буде розміщено на офіційному сайті Наукового товариства університету: https://www.nt.uhsp.edu.ua/. Електронний варіант видання – безкоштовно, друкований – за кошти авторів.

Для участі в конференції необхідно:

1. Заповнити реєстраційну форму до 01 червня 2020 року (включно):

Для учасників Університету Григорія Сковороди в Переяславі
1.  Для студентів та магістрантів: https://cutt.ly/VygfgKf
2.  Для аспірантів, докторантів та викладачів: https://cutt.ly/WygfcgR

Для учасників-гостей

1.  Для студентів та магістрантів: https://cutt.ly/jygfvGH
2.  Для аспірантів, докторантів та викладачів: https://cutt.ly/WygfcgR

2. Надіслати матеріали на пошту nt.uhsp.edu@gmail.com із підписом листа прізвище та ім’я, тези/доповідь/стаття та секція (наприклад: Іванов Іван, стаття, секція: Історико- філософська) до 01 червня 2020 року (включно).

Кількість поданих матеріалів від одного автора не обмежується (вартість оргвнеску  незмінна, від кількості поданих матеріалів).

3. Здати відскановані відгуки за підписом наукового керівника на тези/статі до 01 червня 2020 року (включно). Відгуки на матеріали подають учасники, які не мають наукового ступеня (студенти, магістранти та аспіранти).

Телефон для довідок: + 38 (096) 703 12 71; + 38 (093) 986 11 43 – Луцик Оксана (Голова Наукового товариства університету).

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Оркомітет” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”26744″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту