Слово вдячності сковородинівців з нагоди Дня пам’яті та примирення й 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Слово вдячності сковородинівців з нагоди Дня пам’яті та примирення й 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 та 9 травня професорсько-викладацький та студентський колективи та співробітники нашого вишу разом з усією Європою та всім цивілізованим світом вшановують мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської  коаліції у Другій світовій війні – відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Перемога для всіх дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Ми знаходимося в неоплатному боргу перед синами й доньками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Вельмишановні ветерани, герої фронту й тилу та діти війни!

Сердечно вітаємо Вас з 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Друга світова війна 1939-1945 років стала чи не найбільшою трагедією людства у XX столітті. Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і наша безмежна вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме Вам ми завдячуємо свободою та мирним небом.

Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих.

Висловлюємо свою вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення. Низький уклін вам за це! Щиросердно бажаємо Вам міцного здоров’я, добра й благополуччя. У ці дні ми маємо велику честь засвідчити вам свою повагу і любов та висловити глибоку вдячність.

Віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят п’ять років тому захистив Україну і весь світ від нацистської навали, від усього серця висловлюємо слова подяки і підтримки нашим воїнам-захисникам, які зараз боронять незалежність і суверенітет України на східному фронті. Біда, принесена на нашу землю східним сусідом-окупантом знову затьмарила наше небо, чи не щодня забираючи життя та здоров’я кращих синів та доньок нашої Батьківщини. Битва нашого народу за перемогу триває вже сьомий рік, тому священним обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу українців у Другій світовій війні, який надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків, є прикладом незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Сердечно бажаємо кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

Вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення та 75 річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Слава подвигу кожного українця у Другій світовій війні! Слава Україні та її героям!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Колектив університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”26744″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту