Сковородинівці долучилися до роботи методичного семінару для експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці долучилися до роботи методичного семінару для експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Представники ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Наталія Пангелова, В’ячеслав Різник та Юлія Молоткіна, 3 лютого 2020 року долучилися до роботи методичного семінару від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що відбувся на базі Європейського університету у м. Київ. До участі у методичному семінарі  було запрошено 227 осіб. Метою семінару Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти визначило підвищення рівня професійної кваліфікації експертів з акредитації освітніх програм за результатами підведених підсумків акредитації 2019 року.

Доповідачами на методичному семінарі були: голова Національного агенства Сергій Квіт; керівник секретаріату Михайло Винницький; заступники голови Національного агенства: Андрій Бутенко, Олена Єременко, Іван Назаров та Наталія Стукало.

На семінарі підвели підсумки першого етапу роботи Національного агентства, обговорили проблеми внутрішнього забезпечення якості вищої освіти, права та обов’язки учасників акредитаційного процесу. Доповідачі підняли питання, які часто виникають в учасників акредитаційного процесу. Також було представлено результати анкетування членів галузевих експертних рад, експертів, гарантів освітніх програм. Обговорювалися особливості оцінювання критеріїв освітньої програми. Окрему увагу представників Національного агенства було зосереджено на відомостях самооцінювання у частині кореляції оцінок у звітах експертних груп та у висновках галузевих експертних рад. Не оминули увагою і питання акредитації PhD програм. На завершення семінару представники Національного агенства із забезпечення якості освіти дали вичерпні відповіді на питання, які були зібрані впродовж зустрічі.

Представники Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди вдячні усім доповідачам Національного агенства із забезпечення якості освіти за змістовні доповіді та продуктивну роботу. Окремі слова вдячності фахівцям відділу по роботі з експертними групами та відділу зв’язків з громадськістю і міжнародного співробітництва за бездоганну організацію та координацію заходу.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Перейти до вмісту