Вітаємо іменинників та ювілярів університету першої половини січня!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо іменинників та ювілярів університету першої половини січня!

Ми навіть не зчулися як у свої права вступив Новий 2020 рік. Безсумнівно, кожен рік приносить нам багато хорошого, тож нехай рік Щура буде для Вас виключно вдалим, а всі задуми та справи складаються так як слід. А поки ми вітаємо іменників та ювілярів університету, який доля подарувала чарівну дату народження у першій половині січня, адже День народження – це, як початок особистого Нового року, який неодмінно дарує нові виклики, нові завдання та перспективи.

1 січня

Колос Микола Григорович

доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання педагогічного факультету

Постернак Ігор Вікторович

викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання

Дудка Олена Володимирівна

старший лаборант кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання філологічного факультету

Хлань Людмила Володимирівна

 бібліотекар І категорії відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення бібліотеки університету

2 січня

Заболотня Наталія Анатоліївна

секретар-друкарка деканату природничо-технологічного факультету університету

Хомич Галина Олексіївна

кандидат психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології соціоісторичного факультету

3 січня

Логвинюк Тетяна Василівна

кандидат історичних наук, доцент кафедри історії та культури України соціоісторичного факультету

4 січня

Шкира Ольга Іванівна

директор бібліотеки університету

Ткачова Марина Андріївна

старший лаборант кафедри психології соціоісторичного факультету

Потупа Тетяна Василівна

 діловод загального відділу університету

Васенко Василь Васильович

кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки природничо-технологічного факультету

5 січня

Ніколенко Ірина Вікторівна

фахівець відділу кадрів університету

6 січня

Коцур Анатолій Петрович

доктор історичних наук, професор кафедри історії та культури України

7 січня

Побірченко Неоніла Антонівна

доктор психологічних наук, професор кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти соціоісторичного факультету

11 січня

Стеценко Алла Іванівна

викладач кафедри менеджменту освіти і практичної психології педагогічного факультету

13 січня

Самолюк Анна Анатоліївна

кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання

14 січня

Потапенко Ганна Іванівна

доцент кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання філологічного факультету

15 січня

Швець Олександр Віталійович

кандидат філологічних наук, викладач кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання

Дорогі іменники та ювіляри!

     У чарівні дні Вашого народження та ювілейних дат вашого життя від імені керівництва нашої альма-матер, її професорсько-викладацького та студентського колективів сердечно бажаємо Вам здійснення бажань, втілення всіх мрій та незмінного успіху. Нехай обабіч Вас обходять усі негаразди! Взаємної любові, незгасаючої краси, відмінного почуття гумору і виключно радісних моментів від улюбленої роботи!

       Хай на Ваших життєвих шляхах буде дуже багато доброго, веселого і щасливого! Хай Ваші оселі будуть наповнені сміхом, приязню і добром! Хай будуть здоровими і щасливими ви та всі ваші рідні й близькі, а в серці кожного з Вас неодмінно оселяться радість і натхнення! Хай мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються добросердечні і доброзичливі люди!

       Зичимо провести Ваші дні народження та ювілеї в гармонії і радості, і хочемо аби всі побажання, які Ви отримаєте у ці дні неодмінно та оперативно здійснилися, а плани втілилися в реальність. Нехай здоров’я буде міцним, а кохання зігріває й надихає кожного дня!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту