Унікальна пропозиція від Scholarship в Україні – отримай грант 16 000 грн на навчання!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Унікальна пропозиція від Scholarship в Україні – отримай грант 16 000 грн на навчання!

Інтернет-магазин Zasteli.com.ua оплатить твоє навчання у нашому ВНЗ, якщо ти готовий поборотися за грант! Його сума становить 16 000 гривень! 

Навіщо їм це? Їх мета – мотивувати молоде покоління удосконалювати навички письмової української мови. Також організатори хочуть, щоб учасники мали можливість глибше познайомитися з особливостями текстильної сфери, що обов’язково стане в нагоді в дорослому самостійному житті.

Призові місця будуть розприділені так: І місце – 10 000 гривень; ІІ місце – 4 000 гривень; ІІІ місця – 2 000 гривень.

Як взяти участь у програмі? Якщо Ви учень 11 класу будь-якої української школи, студент коледжу, технікуму, університету, який навчається за контрактом то все, що потрібно зробити, аби претендувати на грант – це написати статтю! Так, Ви все правильно зрозуміли! Всього лише один текст на тему домашнього текстилю. Це не складно, адже Ви кожен день стикаєтеся з ним: постільною білизною, рушниками, ковдрою і пледом, одягом для дому. Обирайте будь-який напрямок з перерахованих вище, і напишіть корисну статтю, яка буде цікава читачам. Про історію виникнення предметів текстилю, їх раціональний вибір, особливості створення та так далі. Спробуй себе в ролі журналіста і виграйте грант на навчання в розмірі 10 000, 4 000 або 2 000 гривень!

Які вимоги до текстів?

– мінімальний розмір – 3000 символів без пробілів

– мова написання – українська

– унікальність і корисність для читача

– наявність фото- та/або відео контенту

Куди відправляти готові статті? Вичитані тексти надсилайте за допомогою спеціальної форми на нашому сайті. Також за погодженням стаття може бути розміщена в особистому блозі автора.

Як будуть визначатися переможці? Команда порталу Zasteli.com.ua уважно ознайомиться з усіма надісланими роботами, перевірить їх на плагіат, оцінить корисність і визначить 3 призових місця. Імена переможців будуть опубліковані на сайті компанії. Самі вони будуть сповіщені за допомогою повідомлення на вказану електронну адресу.

Як здійснюється виплата гранту? Виграна грошова сума переводиться виключно на розрахункові рахунки вищих навчальних закладів, зазначених переможцями. У жодному іншому вигляді отримати грант не є можливим.

         Зверніть увагу, що роботи приймаються до 10 березня 2020 року, а підведення підсумків відбудеться 1 квітня 2020 року.

         Поспішайте заповнити форму на офіційній сторінці проєкту.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту