Сковородинівців запрошують долучатися до проєкту «EducationUA 2019-2020»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Сковородинівців запрошують долучатися до проєкту «EducationUA 2019-2020»

EducationUA 2019-2020 – це соціальна програма, головною метою якої є матеріальна підтримка обдарованих українських студентів.

Організатори вирішили повторно провести конкурс, так як минулого року було виконано усі умови та досягнуто позитивні результати – двоє переможців проєкту отримали призові сертифікати по 10 000 гривень.

Відомо, що ці гроші будуть використані для оплати за навчання в українських закладах вищої освіти. Крім того, новий старт програми передбачає участь ще більшого числа спонсорів, тобто ще більші призові виплати.

Прийняти участь у конкурсі може кожен студент будь-якого українського ВУЗу. Для цього треба написати невеличку аналітичну роботу на одну із запропонованих тем і оформити реєстраційну заявку на сайті. УВАГА: участь в конкурсі абсолютно безкоштовна!

Офіційними спонсорами і організаторами проекту є компанії SMMdriver, KarnoEnergy, AutoFrom. Більше інформації про умови конкурсу і особливості даної соціальної програми на сайтах грантодавців:

https://autofrom.com.ua/education-ua/

https://karnoenergy.com.ua/educationua/

https://smmdriver.com/education-ua/

У Вас виникли запитання? Знайти відповіді на них Вам допоможуть представлені нижче контактні дані:

  • educationua@ukr.net
  • smmdriver.educationua@ukr.net
  • Номер телефону +38 (063) 578-18-78 (щоденно з 10:00 до 18:00)

Віктор Купріянець, організатор проекту EducationUA,
засновник сервісу для просування Інстаграм SMMdriver

Перейти до вмісту