Факультет фізичного виховання вітає з ювілеєм доцента Віктора Курочкіна

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Факультет фізичного виховання вітає з ювілеєм доцента Віктора Курочкіна

У другу неділю цієї зими, 8 грудня 2019 року факультет фізичного виховання має не аби який привід для свята, адже славний ювілей постукав до дверей непересічної для його колективу та багатьох поколінь його студентів та випускників людини – доцента кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Віктора Курочкіна. Час приймати вітання!

Шановний Вікторе Григоровичу!

70-річчя це саме та пора, коли Ви з упевненістю можете зустрічати назад бумеранг добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Ви можете пишатися собою, адже крізь усі життєві труднощі Ви зуміли пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість. Так нехай же ніколи роки не відображатимуться на Вашому здоров’ї і на Вашій душі.

Ваше нове десятиріччя, яке ви зустрічаєте сьогодні – це ніби новий світанок, це ніби тиха пристань біля берегів спокою і благодаті. Бажаємо Вам совиної мудрості і сили лева, відмінного самопочуття та безхмарного неба над головою. Нехай добрим буде кожен день, і спокійно проходить кожна ніч.

Нехай ще довго вистачає пороху в порохівницях, хай щедрою і доброю залишається душа, нехай митями щастя і почуттями любові близьких з кожним днем наповнюється серце.

Від імені професорсько-викладацького та студентського колективів нашого університету хочемо побажати Вам не знати симптомів старості, не піддаватися смутку і тривогам, ні краплі не ослабнути силами і анітрохи не втратити щасливого блиску в очах. не тривожити серце печалями, радувати душу щасливими зустрічами, кожен ранок зустрічати з посмішкою, а кожен день завершувати з почуттям щастя і умиротворення. Пам’ятайте, що нам ще неодмінно потрібно відзначити Вашу більш круглу і знаменну дату.

Нехай горизонти наповнюються новими мріями і здійсненими бажаннями. Многая літа!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”З повагою увесь колектив факультету фізичного виховання, кафедра спортивних дисциплін, ігор і туризму” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”6900″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на ffksz.uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту