Вітання з нагоди славного 60-річного ювілею ректора університету Віктора Петровича Коцура

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди славного 60-річного ювілею ректора університету Віктора Петровича Коцура

У прекрасний осінній день, 19 жовтня 2019 року, свій славний 60-річний ювілей відзначає ректор ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», доктор історичних наук, професор, академік Віктор Коцур.

Вельмишановний Вікторе Петровичу!

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали Вам змогу досягти значних успіхів у житті та діяльності. Вірність обраній справі, набутий досвід, високий професіоналізм та чудові організаторські здібності стали запорукою Ваших значних успіхів. Ваш приклад щоденної сумлінної роботи над собою, вимогливості й працездатності викликає глибоку повагу. Ви мудрий, компетентний та відповідальний професіонал, який викликає повагу та вдячність у всіх, хто має честь та нагоду з Вами співпрацювати.

Ваша жага до знань, постійне бажання самовдосконалюватися та підвищувати свій професійний рівень підготовки справді вражає. Ви дуже талановитий керівник, чудова людина і порадник. Відрадно, що ваш багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності, завжди спрямовані на успішний розвиток і процвітання нашого педагогічного університету.

Присвятити майже усе життя науці, викладацькій діяльності, формуванню гідного молодого покоління, залишившись при цьому все таким же красивим чоловіком, люблячим братом, батьком та чоловіком, прикладом для наслідування та прекрасним керівником, чуйним колегою та наставником, справжнім другом для багатьох  поколінь сковородинівців – це неймовірний талант, який притаманний лише Вам. Без сумніву Ваш яскравий життєвий і трудовий шлях є справжнім взірцем для оточуючих, тож прийміть найщиріші слова вдячності та шани за Ваш високий професіоналізм, цілеспрямованість і активну життєву позицію.

З нагоди ювілейної дати у Вашому житті увесь професорсько-викладацький та студентський колективи університету висловлюють Вам сердечні вітання та бажають міцного здоров’я, сімейного затишку і добробуту, сили й наснаги, натхнення на нові звершення і перемоги, оптимізму, а також здійснення планів та мрій, вдячності від студентів і підтримки від близьких та рідних, які й надалі підтримуватимуть і надихатимуть Вас, даруючи любов.

Хай доля обдаровує Вас лише добрими людьми навколо, відчуттям істинного щастя і Божим благословенням! Нехай пліч-о-пліч з Вами завжди будуть найрідніші та найкращі люди, які й надалі підтримуватимуть і надихатимуть, даруючи любов.

Хай цілеспрямованість та життєрадісність, які Вам притаманні, неодмінно супроводжуються розумінням та взаємною віддачею від людей, з якими Вас пов’язує життя. Переконані, що ці достойні риси стануть запорукою Ваших майбутніх досягнень та життєвих перемог.

Ми цінуємо Ваш значний внесок в історію успіхів нашого навчального закладу, адже Ви сумлінно та самовіддано, на високопрофесійному рівні організовували підготовку кількох поколінь українських освітян, керуючись у своїй роботі, в першу чергу, загальнолюдськими моральними рисами та якостями. Вдячні долі за те, що працюємо та зростаємо як освітяни в одному великому колективі саме під Вашим керівництвом.

Нехай ця прекрасна пора у Вашому житті буде наповненою світлими спогадами, теплими зустрічами, добрими посмішками й новими інтересами. Радості у Вашому домі, на роботі та навколо Вас. Прекрасного самопочуття, великого натхнення і постійних надзвичайних подій. Будьте щасливі!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”З любов’ю та повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”6900″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту