Сердечні вітання з нагоди Дня працівників освіти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сердечні вітання з нагоди Дня працівників освіти

День працівників освіти, відзначається щороку у першу неділю жовтня. Цьогоріч він припадає на 6 жовтня 2019 року. У цей чудовий день хочемо висловити щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність й безкорисливе добро, які Ви, повсякчас, даруєте своїм вихованцям.

Дорогі освітяни!

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров’я та довголіття. Бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, й хочемо, аби у Ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Тож хай Ваша щоденна самовіддана праця примножує добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до студентів та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”6900″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту