У мережі набуває популярності виднограй про День знань у ПХДПУ імені Григорія Сковороди

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > У мережі набуває популярності виднограй про День знань у ПХДПУ імені Григорія Сковороди

Сонячного недільного ранку, 1 вересня 2019 року, вся університетська родина, одягнувшись у барвисті вишиванки, зібралася разом аби прийняти до своєї родини новоспечених сковородинівців й відсвяткувати довгоочікуваний День знань та початок нового навчального року.

Погодьтесь, що для кожного з нас цей день був особливим – хтось вперше переступив поріг нашого університету, хтось востаннє святкував День знань в його стінах, а хтось прийшов на свято у передчутті чергового, насиченого студентськими буднями та незабутніми спогадами, навчального року.

Без перебільшень, такі моменти залишаються у пам’яті назавжди, а світлини та відео з місця події гріють душу навіть через багато років. І якщо про те як минув цей день ми нещодавно розповідали на нашому сайті, то саме задля того, аби навіть через багато років Ви наочно змогли пригадати ті непересічні емоції та відчуття, які переповнювали кожного учасника урочистого зібрання у той святковий день Відділ освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету підготував яскраве відео, тизер якого Ви, напевне, вже зустрічали у соцмережах на офіційних сторінках нашого університету. Відомо, що до зйомки та монтажу відео долучився фотограф та відеограф університету Сергій Коваленко, зйомку з висоти пташиного польоту проводив добрий друг та випускник університету Сергій Вовкодав, а саундтреком до відео стала відома композиція «Wake Me Up When September Ends» у виконанні американського рок-гурту «Green Day».

Пропонуємо Вам невеличку подорож у недалеке минуле, аби пригадати, як сковородинівська родина святкувала День знань у 2019 році. Повну версію виднограю можна переглянути на Youtube-каналі університету.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту